VUČEVIĆ RASKRINKAO LAŽI OPOZICIJE: "Gospodo Đilasovci, to što ste vi rasprodali imovinu države, ne znači da su svi na političkoj sceni takvi"!

Autor:

Vesti

15.03.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Narod dobro uviđa razliku između vas i nas", naveo je Vučević.

VUČEVIĆ RASKRINKAO LAŽI OPOZICIJE: "Gospodo Đilasovci, to što ste vi rasprodali imovinu države, ne znači da su svi na političkoj sceni takvi"!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsednik Srpke napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević oglasio se nakon sramnih navoda opozicije da se zgrada Generalštaba "poklanja" Amerikacima.

- Ne može se politika svoditi na mržnju, podmetačine i provokacije. Odnosno može, ali je onda rezultat baš onakav kakav ostvaruju samozvanac Ćuta i njegov šef "mašinski mozak" Dragan Đilas.

Poraz za porazom rađa frustraciju. A frustracije proizvode ideje koje nemaju temelj u realnosti. Otud neistine, obmane i laži, otud i Ćuta pred Generalštabom.

Naravno da njima nije stalo ni do istine, ni do države. Jasno je šta njih motiviše. Agenda iz inostranstva i autoprojekcija.

Gospodo đilasovci, to što biste vi u bescenje prodavali državnu imovinu, ne znači da su svi na srpskoj političkoj sceni takvi.

Naprotiv, to znači da narod vrlo dobro uviđa razliku između vas i nas. U šta se možete uveriti na svakim izborima - rekao je Miloš Vučević.

Podsećamo, gomilu neistina izneo je predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš navodeći da Vlade Srbije "ima nemaeru" da pokloni zgradu Generalštaba firmi povezanoj sa Donaldom Trampom, a kojom upravlja Džonatan Kušner, rođak Džareda Kušnera, zet bivšeg predsednika SAD.

Ponoš je na društvenoj mreži X naveo da vlast poklanja Kušneru parcele sa ruševinama na uglu Nemanjine, a da one imaju izuzetnu vrednost.

- Ima tu jedan detalj. Uz ruševine, na katastarskim parcelama 969/1 i 804/2 su i zgrade u kojima su smeštene neke jako važne institucije - kazao je.

Ipak, njegove spinove, laži i obmane, upravo je demantovao lider najmoćnije stranke u zemlji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Juca

15.03.2024 15:00

Politika opozicije svodi se na mržnju, podmetačine i provokacije.

Kaja

15.03.2024 15:01

Opoziciji nije stalo ni do istine, ni do države, samo do fotelja.

Minja

15.03.2024 15:03

Đilasovci dok su bili na vlasti u bescenjesu prodavali državnu imovinu!

Lara

15.03.2024 15:04

Najgori lopovi iz opozicije bi da se vrate na vlast, oni koji su rasprodali imovinu države.