DA SE SRCE OTOPI! Pogledajte najemotivniji trenutak danas u Pambukovici - predsednik Vučić zagrlio najmlađeg meštanina! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.03.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se slikao, razgovarao i rukovao sa svim okupljenim meštanima.

DA SE SRCE OTOPI! Pogledajte najemotivniji trenutak danas u Pambukovici - predsednik Vučić zagrlio najmlađeg meštanina! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao selo Pambukovicu koje se nalazi u opštini Ub, unutar Kolubarskog okruga, a veliki broj meštana okupio se da ga dočeka.

Republika je bila na licu mesta i njegovu posetu prenosili smo iz minuta u minut.

ZabeležilI smo i nekoliko najemotivnijih momenata, kada su starije meštanke grlile i zahvaljivale predsedniku na dolasku, a posebno je emotivan bio trenutak kada je predsednik Vučić u naručje uzeo bebu sa šajkačom i pozdravljao najmlađe Pambukovčane.

Kako je to izgledalo, okom objektiva Republike pogledajte u sledećoj galeriji:

Podsećamo, predsednik Srbije danas je bio u Pambukovici, mestu nadomak Uba, gde je razgovarao sa meštanima i obratio im se, obećavši nova ulaganja u izgradnju puteva.

Pre svega svima hvala, meštani Pambukovice! Došao sam ovde, ne prvi put, treći put, ali jedan smo put uradili, a dva nismo kako valja! Hvala domaćini što ste se setili, ono što moramo da uradimo je put ka Ubu, 12 km. I meni je auto odskočio kao da je na trapolini. Drugio deo od Valjeva, Šapca, prema Koceljevi, to će biti više para, 250 miliona - istakao je Vučić.

Za 7 dana kreće izgradnja puta ka Ubu - istakao je predsednik.

Predsednik Vučić je podsetio da je njegova lista tu dobila 81 odsto glasova.

- Ljudima se podrazumeva da se napravi put. Da li je normalno da se čeka decenijama? Da je normalno, uradili bi svi svaki put. Imamo mnogo Pambukovica u Srbiji. Suština je da moramo da imamo jaku državu, a ljudi se toga sete kada prođe vreme. Sve čekamo da nam država nešto završi, a kad ne završi, neretko i psujemo državu. Nije to jednostavno i lako. Tražićemo nekoliko milijardi da ulažimo u puteve, ne samo u auto-puteve, već i lokalne puteve, to je važno svakom seljaku - dodao je on.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Ika

10.03.2024 14:34

Meštani Pambukovca su dočekali Vučića sa puno poštovanja i zahvalnosti zbog svega što je uradio za svoje građane

Dušan

10.03.2024 14:36

Prelepa slika.

zveki

10.03.2024 14:37

Trenuci poput ovog podsećaju nas na to koliko je važno da političari pokažu svoju empatiju i bliskost sa građanima. Divno!

Esa

10.03.2024 14:38

Put do Uba ce mestanima Pambukovice znaciti mnogo. Cekaju dugo na tih 12km