"SVA VAŽNA PITANJA SU POKRENUTA..."! Vučić razgovarao sa Benjaminom Netanjahuom! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.02.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se ističe kao lider koji aktivno radi na jačanju diplomatskih veza sa drugim zemljama.

"SVA VAŽNA PITANJA SU POKRENUTA..."! Vučić razgovarao sa Benjaminom Netanjahuom! (FOTO)

Foto: Tanjug-M.Milivojević/Menahem Kahana/Pool Photo via AP

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić,  obavio je telefonski razgovor sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom. Vučić je istakao da je razgovor bio veoma konstruktivan, te da su pokrenuta sva važna pitanja koja će, kako veruje, imati značajne koristi za obe strane u budućnosti.

 


Ovo je samo jedan u nizu razgovora koje predsednik Vučić obavlja sa liderima drugih zemalja u cilju unapređenja bilateralnih odnosa.

 

- Dobar razgovor sa premijerom Izraela Benjaminom Netanijahuom o daljem unapređenju bilateralnih odnosa. Sva važna pitanja su pokrenuta i verujem da će obe strane od tih razgovora imati značajne koristi u budućnosti - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.


Predsednik Vučić se ističe kao lider koji aktivno radi na jačanju diplomatskih veza sa drugim zemljama. Razgovori poput ovog sa premijerom Netanijahuom ukazuju na njegovu posvećenost unapređenju međunarodnih odnosa Republike Srbije i stvaranju održivih partnerstava sa drugim državama.

Ovaj razgovor nagoveštava dalje jačanje odnosa između Srbije i Izraela, što može imati pozitivan uticaj na ekonomsku saradnju, kulturnu razmenu i političku podršku između ove dve zemlje.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučićpre nekoliko dana imao je sastanak i sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC), posle koga je rekao da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.

Šta je tom prilikom dobio, pročitajte ovde.

Bonus video


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Ana

26.02.2024 17:10

Naš predsednik nikada nezaboravlja važne datume.

Мiraš

26.02.2024 17:56

Svaki bileteralnim razgovor Vučićev sa stranim liderima urodi plodom za Srbiju, pa će i ovaj koji je imao sa Netanijahuom.

Vlada

26.02.2024 18:00

Tako treba! Ovako se grade dobri odnosi koji su nam preko potrebni u ovo ludo vreme.

Tanja

26.02.2024 18:24

Dug i sveobuhvatan razgovor.