VUČIĆ DOBIO KOŠARKAŠKU LOPTU SA POTPISOM VELIKANA I EVO ŠTA ĆE DA URADI SA NJOM! Prelep gest predsednika! (FOTO)

Autor:

Vesti

22.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas, posle sastanka u Beogradu sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC), da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.

VUČIĆ DOBIO KOŠARKAŠKU LOPTU SA POTPISOM VELIKANA I EVO ŠTA ĆE DA URADI SA NJOM! Prelep gest predsednika! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je danas sastanak predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC), a od gostiju je dobio predivan poklon.

 

 

- Predivan poklon od mojih američkih gostiju #AIPAC sa potpisom Larija Brda, legendom Bostona, američke i svetske košarke. Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, ovo će biti jedna od lopti koje ću da poklonim klincima koje ću da vodim, u stvari, da pokušam da ih nečemu naučim, makar i na sopstvenim lošim iskustvima - napisao je Vučić.

Inače, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas, posle sastanka u Beogradu sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC), da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.

Vučić je istakao da je na sastanku bilo reči o brojnim temama - od aktuelnih strateških i geopolitičkih rizika i izazova do ekonomske saradnje, kao i o različitim perspektivama i nalaženju zajedničkih platformi za saradnju i izgradnju partnerstva u brojnim oblastima.

- Dobar sastanak o važnim temama sa predstavnicima AIPAC, jedne od najuticajnijih američkih i globalnih organizacija. U teškim vremenima je potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja -  napisao je Vučić nakon sastanka na instagram stranici @buducnostsrbijeav.

Sastanak je održan jutros u 10 časova.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Valentina

22.02.2024 12:44

Lari Bird je ljudska i sportska velicina.

Karolina

22.02.2024 12:45

Za decu se borimo i zivimo.

Zlatko75

22.02.2024 12:47

Lep poklon

Mica

22.02.2024 12:54

Svaka čast predsedniče, to je divna vest i zaslužen poklon