DRAGAN KOBILJSKI GUŠEĆI SE U SUZAMA: "Vladimir Kecmanović je stvorio najvećeg zločinca dečaka u istoriji"

Autor:

Hronika

22.02.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac.

DRAGAN KOBILJSKI GUŠEĆI SE U SUZAMA: "Vladimir Kecmanović je stvorio najvećeg zločinca dečaka u istoriji"

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić, Printscreen

Odbojkaški trener Dragan Kobiljski danas je svedočio pred Višim sudom u Beogradu o bolu i patnji sa kojim se nosi od 3. maja zbog gubitka ćerke Eme.

Bol koji ga parališe da normalno živi dalje jednako oseća i njegova supruga Nina i ona je u svom svedočenju pre Dragana nastavila da opisuje najteža osećanja sa kojima jedna majka može da se nosi.

- Mene uznemirava što čovek koji je stvorio najvećeg zločinca u tom uzrastu kaže da da njega mogu da razapinju, ali da mu porodicu ne diraju. A šta je sa našim porodicama!? On je pobio Eminu decu, moje unučiće, ali i Emine unučiće, pobio je decu sve ubijene dece i njihove potomke. Uništio je na 1000 svetova. Mene zabrinjava mogućnost da porodica Kecmanović bude na slobodi jer sam siguran da se ambijent u kojem žive neće promeniti - rekao je Kobiljski u potresnom svedočenju.

Podsetimo, ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a krajem decembra svedočili su članovi porodica ubijenih - Božović, Čikić, Martinović, Aćimović i Vlahović.

Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading