BRNABIĆ O ZAHTEVU ĐILASOVE OPOZICIJE: Stranci da idu po kućama i ispituju naše građane?! Vrhunac bezobrazluka

Autor:

Vesti

25.02.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je dodala da "Srbija protiv nasilja" traži da stranci dobiju uvid u sve naše podatke i podsetila da je izveštaj ODIHR pokazao da na 93 odsto biračkih mesta nije bilo nikakvih nepravilnosti.

BRNABIĆ O ZAHTEVU ĐILASOVE OPOZICIJE: Stranci da idu po kućama i ispituju naše građane?! Vrhunac bezobrazluka

Foto: printscreen/PRVA

Premijerka Srbije Ana Brnabić, govoreći o zahtevu liste "Srbija protiv nasilja" za međunarodnom istragom izbora, rekla je da je u Nemačkoj na izborima na više od 400 biračkih mesta u Berlinu bilo nepravilnosti.

"Oni su to otklonili tek posle tri godine. Da li je nemačka opozicija tražila međunarodnu istragu? Nije. To se nigde nije dogodilo. To ima samo u Srbiji. Zamislite da u Francuskoj i Italiji imate međunarodnu istragu i da stranci ispituju njihove građane. Znate li koliko bi oni dobili na sledećim izborima? Nula", istakla je Ana Brnabić na TV Prva.

Ona je dodala da "Srbija protiv nasilja" traži da stranci dobiju uvid u sve naše podatke i podsetila da je izveštaj ODIHR pokazao da na 93 odsto biračkih mesta nije bilo nikakvih nepravilnosti.

"Stranci da idu po kućama i ispituju naše građane. SS divizija. Vi niste normalni. Meni je to vrhunac bezobrazluka prema našim građanima i našoj zemlji. Sram vas bilo da to tražite za svoju zemlju, da budemo manji od protektorata", rekla je premijerka Brnabić i poručila da bi volela da vidi kako izgleda to što bude tražila EU dodajući da to "ne može da bude ni blizu onoga što Đilasova opozicija smatra "idealnim scenarijom".

Podsetimo, i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na izjavu ministra spoljnih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana koji je optužio Srbiju da sedi na dve stolice i kazao da Srbija mora da odluči na čijoj će stolici sedeti.

- Voditi suverenu politiku nije lako. Za državu koja poseduje, za svetske prilike, malu teritoriju i neveliki broj stanovnika, taj zadatak je još teži. Ali na duge staze, ta politika je jedina ispravna, jedina u skladu sa srpskom tradicijom i hrabrošću koja je od vajkada bila naša odlika.

- Naravno da ćemo i dalje nastaviti da sami branimo našu nezavisnost. Jasno je da od suverenosti nikada nećemo odustati. Svakako da ćemo sopstvenu slobodu uvek ljubomorno čuvati. I da, ni najmanje ne očekujem da Gordan Grlić-Radman išta od ovoga, ikada razume. Ne dozvoljava mu politički DNK - naveo je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Мiraš

25.02.2024 10:37

Ne samo da je bezobrazluk, već i neviđena glupost je to što traži opozicija. Ja sam siguran da će bilo koji stranac da mi pokuca na vrata biti naglavačke izbačen iz mog dvorišta.

vicko

25.02.2024 11:11

Opozicija toliko lupeta da prelazi granice zdravog razuma.

Mare

25.02.2024 11:49

Djilasovci su stvarno fanatici sa nekim svojim nebuloznim idejama

Vanja

25.02.2024 11:50

Izveštaj ODHIRA je pokazao da na više od 90% biračkih mesta nije bilo nikakvih nepravilnosti