AKO OVDE NEKO ŠMRČE, TO SU "UTICAJNI TVITERAŠI"! Nakon optužbi da Dragan J. Vučićević vuče koku - EVO ŠTA JE ISTINA! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

04.01.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužbe na račun Dragana J. Vučićevića.

AKO OVDE NEKO ŠMRČE, TO SU "UTICAJNI TVITERAŠI"! Nakon optužbi da Dragan J. Vučićević vuče koku - EVO ŠTA JE ISTINA! (VIDEO)

Foto: printscreen

Tokom jučerašnjeg dana  na društvenim mrežama masovno su objavljivali snimak na kom Dragan J. Vučićević navodno šmrče u toku jutarnjeg programa.

Da stvar bude bizarnija pisali su da je to radio usred deska, pred punom redakcijom, a brojni komentari su se samo nizali u želji da jednu bezočnu laž "pretvore" u istinu. 

 

 

Želim da odgovorim na bolesne optužbe da sam se drogirao u uživo programu, na društvenim mrežama su me otvoreno optuživali da šmrčem drogu u uživo programu. Želim da obavestim dotičnu gospodu da se nikada nisam drogirao i voljan sam da se pred kamerama testiram i uradim sve što treba. Pošto su oni narkomani njima je noramalno da se svi drogiraju, svako se kreće u krugu svoje pokvarenosti. Prekjuče dan posle Nove godine gostovao je Dragoslav Bokan koji je govorio o skrnavljenju njegovog porodičnog groba i govorili smo o tom varvarstvu na Bežanijskom groblju. Dok je trajao razgovor sagao sam se da pričam preko mikrofona da bi komunicirao sa režijom - rekao je Vučićević.

Na snimku se jasno vidi mikrofon koji služi za komunikaciju i upravo to je razlog zbog kojeg se Dragan J. Vučićević sagao ka stolu. 

 

 

Da se u programu ne bi čula moja priča i da ne remetim sagovornika govorio sam u taj mikrofon, a ovi što me optužuju svoju pokvarenost i drogiranje projektuju na mene. Želim da pitam istraživačke novinare šta ćemo sad? Na drugom koligujumu ću podeliti svoju prepisku sa jednim uglednim novinarom, koji me je pitao zašto sam šmrkao na šta sam mu ja rekao da to ne radim i da se on kreće u granicama svoje pokvarenosti na šta sam mu rekao da pogleda Kolegijum i da mi se posle izvini ako ima obraza. Do drugog kolegijuma čekam da mi se izvini, jer znam da ovo gleda, a ukoliko izvinjenje ne dobijem obelodaniću njegov identitet. Tužiću svakoga ko me optuži za narkomaniju, jer sam otac i sav novac od odštete doniraću domu za nezbrinutu decu - rekao je Vučićević.

Ako ne verujete pogledajte snimak ispod na kojem se jasno vidi šta je Vučićević radio tokom kolegijuma! 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading