OPOZICIJA MALTRETIRA GRAĐANE BEOGRADA PRED NOVU GODINU! Blokade Đilasovih plaćenika za ismejavanje - na prste da ih nabrojiš!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

29.12.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će se protesti nastaviti i u narednim danima.

OPOZICIJA MALTRETIRA GRAĐANE BEOGRADA PRED NOVU GODINU! Blokade Đilasovih plaćenika za ismejavanje - na prste da ih nabrojiš!

Foto: ATA Images

U Beogradu je danas počeo dvanaesti protest opozicije okupljene oko koalicije "Srbija protiv nasilja", kojim se izražava nezadovoljstvo aktuelnom vlašću. Okupljeni predstavnici bivšeg režima su ponovo onemogućili kretanje građana Beograda, što predstavlja dodatni izazov s obzirom na predstojeće praznične dane.

Demonstranti su se okupili ispred zgrade Republičke izborne komisije (RIK), gde su izrazili svoje zahteve i nezadovoljstvo trenutnom političkom situacijom. Okupljanje ispred ovog simboličnog mesta pokazuje odlučnost i upornost u borbi za promene.

Trenutno je blokirana Ulica kralja Milana, dok neodgovorni pojedinci blokiraju i ugao ulica Kneza Miloša i Birčaninove. Ova blokada predstavlja izazov za građane koji žele da nesmetano obave svoje svakodnevne obaveze, a posebno je zabrinjavajuća zbog predstojećih praznika.

Očekuje se da će se protesti nastaviti i u narednim danima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Slavica

29.12.2023 19:11

Izazivaju nasilje a navodno se bore protiv nasilja

Mira

29.12.2023 19:12

Djilas jedino zna da unosi nemire a da vrati ljudima pare sa svojih milionskih racuna to nece

Mirko

29.12.2023 19:13

Oni i jesu sposobni samo za destruktivni poteze, da po nalogu svojih šefova prave haos u Srbiji.

Deki

29.12.2023 19:14

Đilas je svestan da ga narod ne voli, rezultati izbora su veoma jasni! Ali on protestuje samo da bi narušio mir u državi!