OPOZICIJA HOĆE DA BACI DINAMIT NA SKUPŠTINU! Kamera N1 zabeležila SVE - opozicioni teroristi hoće da "BEOGRAD GORI"! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

24.12.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera je zabeležila trenutak kada su pristalice okupljenih uzvikivale zahtev za dinamitom.

OPOZICIJA HOĆE DA BACI DINAMIT NA SKUPŠTINU! Kamera N1 zabeležila SVE - opozicioni teroristi hoće da "BEOGRAD GORI"! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Događaji u centru Beograda večeras su uzburkali javnost, nakon što su demonstranti okupljeni na poziv Dragana Đilasa pokušali da na silu upadnu u zgradu Skupštine grada Beograda.

Kako prenosi N1, kamera je zabeležila trenutak kada su pristalice okupljenih uzvikivale zahtev za dinamitom, dok je jedan od njih pozivao na rušenje ustavnog poretka.

 

 

Kamera N1 zabeležila trenutak kada su Đilasovc hteli da upadnu u Skupštinu grada, a jedan od okupljenih viče: Daj sad dinamit!

Očekivano, ovi potezi izazvali su burne reakcije kod javnosti i političkih aktera. Očigledno je da je situacija napeta i da postoji ozbiljan rizik od eskalacije nasilja.


Podsetimo, u režiji tajkuna Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić na delu je pravo nasilje ispred Skupštine grada u Beogradu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Dada

24.12.2023 21:09

Ovu su samo jedni veliki huligani, kabadahije i nasilnici. Maske su pale, ostala je samo naziv NASILjE! Pa zar ovakvima da verujemo, koji stvaraju nemire u sopstvenoj drzavi?

Перагеније

24.12.2023 21:14

Кажу има их 3000. Моја процена је упола тога - мада можда сам касније прошао...

Aruena

24.12.2023 21:21

Bruka i sramota!! Nasilnici,olos,strani placenici a srpski izdajnici!! Mesto vam je iza resetaka

Milan

25.12.2023 00:18

Trebamo mi iz Bosne doći da tu opoziciju i zemljaka Djilasa pošaljemo u istoriju