Vladimir Orlić: Najveći nasilnici i divljaci, uništitelji i kabadahije iz bivšeg režima pod komandom tajkuna i lopova, večeras su krenuli u svoj mračni pir!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

24.12.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Vladimir Orlić.

Vladimir Orlić: Najveći nasilnici i divljaci, uništitelji i kabadahije iz bivšeg režima pod komandom tajkuna i lopova, večeras su krenuli u svoj mračni pir!

Foto: Nebojša Mandić

Vladimir Orlić se oglasio povodom večerešnjih protesta. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti: 

- Najveći nasilnici i divljaci, uništitelji i kabadahije iz bivšeg režima pod komandom tajkuna i lopova, večeras su krenuli u svoj mračni pir - uništavanja institucija i pokušaja da celu Srbiju uvuku u sukob i nesreću. Divljačko demoliranje Skupštine grada i pokušaji da zgradu zapale, uz otvorene pozive na linč i upotrebu eksploziva finalni su stadijum bezumlja razularene bande koja bi da se dočepa vlasti po cenu tuđih glava - navodi Orlić.

- Od lažnog imena "Srbija protiv nasilja" ostalo je golo nasilje i destrukcija, usmereno protiv Srbije i namereno da joj namakne omču oko vrata, brutalnim gaženjem narodne volje i prava na život i mir pristojnih i poštenih ljudi, koji jesu ubedljiva većina u ovoj zemlji. Srbija im to neće dozvoliti, neka budu sigurni. Srbija je odabrala život i napredak, stala snažno uz svog predsednika Aleksandra Vučića i odlučila da - neće da stane. A banda bezumnika i divljaka u prošlost i mrak može da odvuče samo - samu sebe. Sa Srbijom oni nemaju ništa zajedničko - dodaje. 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading