Miloš Vučević: Srbija se večeras ponovo suočila sa rušilačkim demonstracijama!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

24.12.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Vučević komentariše haos ispred Skupštine grada.

Miloš Vučević: Srbija se večeras ponovo suočila sa rušilačkim demonstracijama!

Foto: printscreen/pink

Miloš Vučević, predsednik SNS oglasio se večeras povodom haosa ispred Skupštine grada.

- Srbija se večeras ponovo suočila sa rušilačkim demonstracijama. Oni koji godinama prete kako će većinu svojih sugrađana "juriti po ulici", kako će "otkidati glave" i kako će svoje političke protivnike "umotavati u katran i perje", sada su odlučili da napadnu simbol srpske prestonice i jedan od simbola demokratije - zdanje Skupštine Beograda - navodi.

- Ovaj vandalski recept već je oproban. Isti ti koji sada razbijaju sedišta srpskih institucija, napali su Narodnu skupštinu 2020. godine.Njih ne zanima demokratija. Još manje Srbija. Oni bi milionima Srba oduzimali pravo glasa. Njih ne interesuje mir, oni otvoreno pozivaju na bratoubilaštvo. Najmanje im je važna Srbija. Nju preziru - kaže.

- Ali, svi ovi  huligani i umišljeni revolucionari moraju znati da su srpske institucije dovoljno snažne da i sa ovim pokušajem rušenja države izađu na kraj. Srbija će biti odbranjena, narodna volja sačuvana, a svi izgrednici će odgovarati pred zakonom. Živela Srbija! - navodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ena

24.12.2023 22:47

Sve nasilnike treba kazniti po zakonu.