VUČIĆ OTKRIO KAD ĆE NOVI IZBORI! Glasaće se na svim nivoima!

Autor:

Vesti

18.12.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morate da vodite drugačiju kampanju, našim protivnicima da se zahvalim jer su izabrali najlošiji put...

VUČIĆ OTKRIO KAD ĆE NOVI IZBORI! Glasaće se na svim nivoima!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nakon objavljivanja prvih rezultata izbora, lider liste "Srbija ne sme da stane" Aleksandar Vučić, održao je konferenciju za medije gde je izneo svoje viđenje političke situacije.

Vučić je istakao da je vreme provedeno na vlasti rezultat kvalitetnog vođenja zemlje, te da je to retkost, ali da je moguće ako se dobro vlada.


Jasno je poručio političkim protivnicima da je ključ uspeha u vođenju drugačije kampanje, ističući da napadi na porodicu nisu put ka pobedi. Njegova poruka je bila da je potrebno fokusirati se na predstavljanje programa, umesto na lične napade.

Nakon analize dosadašnjih rezultata, Vučić je najavio sledeće izbore za 2027. godinu.

Ovom prilikom je spomenuo da će u tom periodu biti održani predsednički, parlamentarni, beogradski i pokrajinski izbori, osim u slučaju nekih neočekivanih događaja.

- Sad nešto da od mene kao političkog veterana nauče učesnici na političkoj sceni. Mnogi misle da dođe vreme da neko dođe na vlast zato što je on tako odlučio, zato što dugo nije bio na vlasti ili zato što je neko drugi dugo bio na vlasti. Nikada to nije razlog. Neko može da bude mnogo dugo na vlasti ako dobro vlada iako je to veoma redak slučaj. Ali morate da vodite drugačiju kampanju, našim protivnicima da se zahvalim jer su izabrali najlošiji put... Nađite način da predstavite svoj program a ne da napadate nečiju porodicu. Imate vremena do 2027. godine da to naučite - poručio je Vučić.

Na kraju, Vučić je čestitao protivnicima na postignutim rezultatima i zahvalio se narodu iz cele regije na podršci, ističući ubedljivu pobedu čak i u Novom Pazaru.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Ena

18.12.2023 10:43

Sve im je lepo objasnio, a sada u nove razvojne pobede do 2027. god.

Sanja

18.12.2023 10:59

Opozicija je bila svesna poraza, narod nikada neće podržati nasilje, laži i mržnju! SNS je odnela sjajnu pobedu! Živela Srbija!

Iva

18.12.2023 11:11

Narod je izabrao predsednika! Veliki rad i trud su uloženi za Srbiju! Nastavlja se put razvoja i napretka.

Bubi

18.12.2023 11:25

Svesni smo bili da će opozicija izgubiti s obzirom da nisu imali nikakav politički plan i program!