NESTOROVIĆ RASKRINKAO ĐILASA! On odlučuje o Beogradu, a ''Srbija protiv nasilja'' doživela najveći udar, ostavljeni na cedilu!

Autor:

Vesti

18.12.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesro dr Branimir Nestorović oštro o predvodniku koalicije okupljene oko liste ''Srbija protiv nasilja'', Draganu Đilasu.

NESTOROVIĆ RASKRINKAO ĐILASA! On odlučuje o Beogradu, a ''Srbija protiv nasilja'' doživela najveći udar, ostavljeni na cedilu!

Foto: ATa Images

U Srbiji su juče održani izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd, a sve možete pratiti na našem blogu. Ovo su bili 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a deveti vanredni.

Najveće iznenađenje ovih izbora zasigurno je profesor dr Branimir Nestorović i stranka na čijem je on čelu ''MI - glas iz naroda''. Nestorović je sinoć, u svom prvom obraćanju istakao da je rezultatima koje su ostvarili prezadovoljan, ali da neće tek tako ući u koaliciju sa svakim.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Branimir Nestorović

Naime, kako je rekao, ispuniće obećanje dato svojim glasačima, a to je da u koalicije neće ulaziti.

- Naš koalicioni potencijal je mali. Svojim biračima smo obećali da nećemo ulaziti u koalicije, i nemamo nameru da odmah izneverimo ta očekivanja. Što se tiče nekih zakona i predloga poput borbe protiv kriminala ili rešavanja komunalnih problema uvek ćemo glasati ukoliko oni imaju smisla. Što se tiče ove prozapadne opozicije, naši stavovi su potpuno suprotni i sa njima nemamo o čemu da razgovaramo. Sa Pokretom Nada možemo da razgovaramo, ako stigne neki pametan predlog s obzirom da su nam političke platforme bliske, kao i sa Dverima i Zavetnicima, ukoliko uđu u parlament.

Nestorović je takođe istakao da sa opozicijom okupljenoj oko liste ''Srbija protiv nasilja'' sigurno neće u koaliciju i u potpunosti raskrinkao Dragana Đilasa, čoveka iz senke ove stranke.

- Ne, sa njima nikako! Prvo, mislim da su oni prevaranti zato što nisu izašli pod svojim imenom, to je Đilasova i Marinikina stranka, a ovi drugi su minorni igrači! To je instrumentalizacija i mi sa njima sigurno nećemo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (5)

Loading
Cccc

18.12.2023 15:29

Kakvi zavetnici , kakve dveri, ni ti sam nisi ok , antivakser , a tek sa njima si uzas , tek tad se ne bi znalo ko je gori , cuti , bolje ti je.

da li si normalan?

19.12.2023 00:51

@Cccc - Kakve veze ima da li je antivakser,ja sam vakser,moj izbor.Zasto je uzas?Sto da cuti,uvek je iznosio ono sta misli a Ti debilko sto ga ne razumes,to se obrati tati i mami koji su te napravili debilastog.

Лесандар

19.12.2023 03:28

@Cccc - "сссс", ти ћеш да делиш етикете др Несторовићу најбољем пулмологу у земљи и шире, срам те било!

Ana

18.12.2023 16:40

Kako to da se niko nebuni samo Đilas, uvek nezadovoljan a nikad nema kampanju zasnovanu na fer borbi već uvek u svakom govoru Vučića pominje kao da je za sve on kriv. Pa ti Đilase ako misliš da si bolji pokaži se, ali ne na ulici, već na izborima.