ZA BUDUĆNOST SRBIJE NAJVAŽNIJE DA POKAŽEMO LJUDIMA DA SMO ČULI NJIHOV GLAS! Vučić sumirao nedelju iza nas! (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.12.2023

01:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak period je pred nama, ali ćemo nastaviti naš evropski put, predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu video u kom je sumirao svoju radnu nedelju.

ZA BUDUĆNOST SRBIJE NAJVAŽNIJE DA POKAŽEMO LJUDIMA DA SMO ČULI NJIHOV GLAS! Vučić sumirao nedelju iza nas! (VIDEO)

Foto: Instagram

Građani Srbije glasali su na parlamentarnim i pokrajinskim izborima, kao i za odbornike Skupštine grada Beograda i još 64 lokalna parlamenta.

Aleksandar Vučić je rekao da je u Beogradu nesumnjivo najviše glasova osvojila lista "Srbija ne sme da stane".

- Postoje izbori o kojima niko nije govorio večeras. U izborima za Pokrajinsku skupštinu Vojvodine od 120 poslanika ubedljiva apsolutna većina je na listi "Srbija ne sme da stane" - imaćemo između 67 i 69 poslanika.  Drugoplasirana je Srbija protiv nasilje 28-29 (značajno više nego dvostruko manje), trećeplasirana SVM 9 mandata, SPS sa 7 mandata, koalicija NADA sa 6 i Ruska stranka sa 1 mandatom - izjavio je Vučić.

Nedugo nakon obraćanja na svom Instagram nalogu podelio je video u kom je sumirao svoju radnu nedelju i poslao snažnu poruku građanima Srbije:

- Znamo šta smo uradili u prethodnom periodu, kao i koliko nas teško vreme tek očekuje. Naš posao je uvek bio i ostaće borba za Srbiju i za sve ono što smo obećali. Ostalo je da uradimo još mnogo toga za naš narod i našu zemlju.


Za budućnost Srbije je najvažnije da menjamo sebe, da radimo mnogo više nego ranije i pokažemo ljudima da smo čuli njihov glas.

Težak period je pred nama, ali ćemo nastaviti naš evropski put, nastaviti da razgovaramo i pravimo teške ustupke, ali da uvek čuvamo i razvijamo našu državu. Da Srbija ide napred, bez stajanja!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading