ŠAPIĆ: Godinu dana slušamo kako pobeđuju u Beogradu, pa opet POBEDISMO!

Autor:

Vesti

18.12.2023

00:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šapić se zahvalio svim Beograđanima, i kaže da su ovo bili vrednosni izbori.

ŠAPIĆ: Godinu dana slušamo kako pobeđuju u Beogradu, pa opet POBEDISMO!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nakon zatvaranja boračkih mesta i objavljivanja preliminarnih rezultata koji prikazuju pobedu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", Aleksandar Šapić se obratio javnosti.

- Na osnovu stratuma, rezultati kažu da smo između 37 i 39 procenata, a SPN između 31 i 32 odsto, razlika u svakom slučaju neće biti veća od 5 procenata. Treća je koalicija NADA, četvrti Nestorović sa oko 5,6 odsto, trenutno, i poslednji je SPS na oko 5 procenata.

To znači, kako je rekao 48-49 mandata za pobedničku koaliciju.

- Godinu dana slušamo kako pobeđuju u Beogradu, pa opet pobedismo. Izgleda da neće biti beogradske vlasti bez dr Branimira Nestorovića, možda se oni sa Đilasove liste sete kako je on ipak dobar kandidat. Na stranu potpuno njegovi suprotni stavovi što se tiče te liste, ali naša vrata su otvorena za razgovore. Ukoliko ne budu bili raspoloženi, nećemo da plačemo - kazao je Šapić.

On ističe da formiranje beogradske vlasti neće biti bez Branimira Nestorovića.

- Čoveka sa kojim su se najviše sprdali prethodnih godina. Ne bi me čudilo da se sada sete da je on super. Pokazaće vreme kako će se dalje sve odvijati. Naša vrata su otvorena, mi smo spremni da razgovaramo. Ako oni ne budu raspoloženi, nećemo da plačemo, idemo na nove izbore ako treba - kaže on.

Šapić se zahvalio svim Beograđanima, i kaže da su ovo bili vrednosni izbori.

- Koji treba da opredele kako Srbija treba da izgleda i kuda da se kreće narednih godina - dodaje kandidat za gradonačelnika.

Rekao je da će biti gradonačelnik svih Beograđana, pa i onih koji nisu glasali za listu Beograd ne sme da stane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading