OVAJ TRENUTAK NA PREDIZBORNOM SKUPU U PROKUPLJU ODUŠEVIO JE SVE: Mala devojčica osvojila srca podržavajući listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'

Autor:

Vesti

11.12.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna atmosfera na predizbornom skupu u Prokuplju

OVAJ TRENUTAK NA PREDIZBORNOM SKUPU U PROKUPLJU ODUŠEVIO JE SVE: Mala devojčica osvojila srca podržavajući listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'

Foto: printskrin/tiktok

Na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Prokuplju, atmosfera je bila više nego usijana.

Hala je bila prepuna do poslednjeg mesta, a podrška ovoj političkoj opciji bila je izuzetno vidljiva. Među prisutnima, posebno se istakla najmlađa podrška - devojčica od samo nekoliko godina. Ona je oduševila sve prisutne kada je visoko podigla trobojku Srbije, simbol vernosti i ljubavi prema domovini.


Najmlađa podrška osvaja simpatije


Devojčica koja je postala simbol ovog skupa svojom gestikulacijom, privukla je pažnju svih prisutnih.

Njen spontani i iskreni gest podizanja trobojke Srbije izazvao je oduševljenje i topao aplauz. Svi su se složili da je upravo ovakva podrška najlepši pokazatelj jedinstva i ljubavi prema zemlji.

 


Podrška sa svih strana


Pored najmlađe podrške, skupu su prisustvovali i brojni građani svih uzrasta, što je samo potvrda širokog spektra podrške ovoj političkoj opciji.

Atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom i odlučnošću da se zemlja vodi ka boljoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (42)

Loading
Ana

11.12.2023 17:38

Divan prizor.

Ana

11.12.2023 17:39

Prizor koji odusevljava.

Mile

11.12.2023 17:45

Divna slika iz Prokuplja, gradjani vole predsednika i u velikom broju su došli da podrže SNS listu na izborima

Sima

11.12.2023 17:46

Gradjani poštuju i cene ogroman rad i zalaganje prredsednika i zato na svakom predizbornom slupu vidimo vrliki broj okupljenih od najmladjih do najstarijih sugradjana