MIROSLAV ALEKSIĆ BIO DEO NAJVEĆE POLTIIČKE FARSE U ISTORIJI SRBIJE! Podržavao Dinkića dok je obećavao 1.000 EVRA SVIM GRAĐANIMA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.12.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Aleksić, jedan od nosilaca liste „Srbija protiv nasilja “ i predsednik Narodnog pokreta Srbije, 2008. godine bio je član Ujedinjenih regiona Srbije.

MIROSLAV ALEKSIĆ BIO DEO NAJVEĆE POLTIIČKE FARSE U ISTORIJI SRBIJE! Podržavao Dinkića dok je obećavao 1.000 EVRA SVIM GRAĐANIMA! (VIDEO)

Foto: ST/E. ČONKIĆ, ST/N. MANDIĆ

Kako podaci koji su svima dostupni, Miroslav Aleksić je 2008. godine pristupio stranci Mlađana Dinkića Ujedinjeni regioni Srbije. O njegovoj povezanosti i bliskosti sa Dinkićem govore i fotografije i video snimcima na kojima se zajedno vesele.

Mlađan Dinkić je iste godine narodu Srbije obećao besplatne akcije, odnosno najmanje 1.000 evra svim građanima Srbije. 

- Svako ko ima 118 i ko ima 18 dobiće isto da bismo izbegli priču o nekim manipulacijama. Dakle, svako će isto dobiti. I kada se formira cena na berzi, ond aće se omogućiti trgovanje tim akcijama. Naše trenutne procene su da niko neće dobiti manje od 1.000 evra - pompezno je tada najavio Dinkić.

 

 

Međutim...

Dve godine kasnije potpuno su pale maske kada je Mlađan Dinkić priznao da je sve bila farsa.

- Imao sam dodatnih političkih razloga zašto sam to uradio. U to vreme se održavao drugi krug predsedničkih izbora na kojima na kojima nisam ja učestvovao, već čovek koga sam podržavao na tim izborima Boris Tadić. Bilo je vrlo tesno. Smatrao sam da ako ovo uradim, da mu to može pomoći da dobije te izbore. On je bukvalno dobio te izbore za 100.000 glasova. Kada su nakanadno radile agencije istraživanja na osnovu čega su se ljudi opredelili da u drugom krugu glasaju za njega, jedan značajan deo je rekao zbog besplatnih akacija - priznao je Dinkić 2010. godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Bubi

10.12.2023 11:39

Jednom su prevarili narod i više neće, građani sada gledaju u budućnost!

Ana

10.12.2023 12:20

Sećam se tog vremena, najveća prevara na balkanu.

Ljilja

10.12.2023 12:21

Građani su tad bili lakoverni, živeli su bedno i to im je bila neka sigurica ali danas više nije tako. Em imamo veće plate em i lepše živimo.

Ana

10.12.2023 13:22

Ako se uzme u obzir karkater Alkesića ni ne čudi što je uvek mirodjija u nekim malverzacijama.