OSTVARENO 430.000 NOĆENJA! Đurić: "Najbolje se osećam kada na kraju godine podvučemo crtu i vidimo uvek nove rekorde u broju ostvarenih noćenja i broju poseta turista"

Autor:

Vesti

02.12.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku na teritoriji Novog Sada u prvih devet meseci ove godine boravilo blizu 175.000 turista, čak 11,1% više u odnosu na isti period prošle godine, objavio Đurić.

OSTVARENO 430.000 NOĆENJA! Đurić: "Najbolje se osećam kada na kraju godine podvučemo crtu i vidimo uvek nove rekorde u broju ostvarenih noćenja i broju poseta turista"

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@Gradskeinfo

"Najbolje se osećam kada na kraju godine podvučemo crtu i vidimo uvek nove rekorde u broju ostvarenih noćenja i broju poseta turista Novom Sadu" napisao je na drušvenoj mreži gradonačelnik Milan Đurić, a objavu prenosimo u celosti:

- Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku na teritoriji Novog Sada u prvih devet meseci ove godine boravilo blizu 175.000 turista, čak 11,1% više u odnosu na isti period prošle godine. Ostvareno je blizu 430.000 noćenja, 6,2% više u odnosu na 2022. godinu. Do kraja godine procene su da će biti ostvareno oko 600.000 noćenja. Kada ovu cifru uporedimo sa onom od pre samo jedne decenije, kada je broj noćenja u Novom Sadu iznosio 220.000 hiljada, uviđamo da je broj skoro tri puta uvećan za samo deset godina. Hoće to da se desi dragi prijatelji, kada se marljivo radi. I veruje u sebe i svoj grad. Onda uspeh ne može da izostane. Moj san, cilj i energija su posvećeni samo tome da Novi Sad bude po meri svih njegovih građana, da prednjači u svemu i da uvek pobeđuje- napisao je prvi čovek Novog Sada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading