"LAZOVIĆ IZNOSI NOTORNE LAŽI!" Tadić: Lista "Srbija protiv nasilja" sprovodi prljavu kampanju protiv ostatka opozicije

Autor:

Vesti

30.11.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tadić je poručio građanima da "ne dozvole da iko manipuliše njima i da ih obmanjuje".

"LAZOVIĆ IZNOSI NOTORNE LAŽI!" Tadić: Lista "Srbija protiv nasilja" sprovodi prljavu kampanju protiv ostatka opozicije

Foto: PEER GRIMM / AFP / Profimedia

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i jedan od nosilaca izborne liste "Dobro jutro Srbijo" Boris Tadić oglasio se na Iksu povodom, kako je naveo, prljave kampanje koju lista Srbija protiv nasilja sprovodi protiv njegove liste i drugih opozicionih stranaka

Ovo je zaista besramno! Nismo hteli to da iznosimo, ali sada ćemo morati zbog notornih laži koje iznosi (Radomir) Lazović kako je naša lista daleko ispod cenzusa. Dakle, baš danas smo imali uvid u najrelevantnija istraživanja koja pokazuju da je naša lista stabilno iznad cenzusa i što je još važnije - u stalnom rastu, a da je upravo Srbija protiv nasilja u padu. Očigledno su videli ta istraživanja, pa odmah potrčali da bedno pokušaju da sruše naš rezultat obmanjivanjem gradjana, kao što su i glasali na sednici GIK za obaranje naše liste! Kada je objavljeno da su na njihovoj listi falsifikovane stotine potpisa i kada smo dobili informacije da na više mesta imaju stotine falsifikovanih potpisa, nismo ih napali, iako su oni glasali da se naša lista obori zbog prijavljena dva slučaja, jer smatramo da samo Vučiću koristi obaranje opozicionih lista i napadi unutar opozicije - poručuje Tadić.

Ovakvim izjavama, nastavlja on, Lazović direktno radi na tome da "opozicioni glasovi odu Vučiću". 

Tadić je poručio građanima da "ne dozvole da iko manipuliše njima i da ih obmanjuje" i ponovio da je lista "Dobro jutro Srbijo" iznad cenzusa, a da se bore za mnogo više od toga, iznad svega "protiv politike laži i obmanjivanja".

- Nastavićemo našu borbu za to kao i do sada - časno, pošteno i iskreno. Još jednom, hvala vam svima na podršci! Idemo hrabro i jako, pa da 18. decembra poželimo jedni drugima dobro jutro - zaključio je lider SDS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading