ĐILAS UDARIO NA TADIĆA! Lider SDS najavio dokaze crno na belo!

Autor:

Vesti

18.11.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe važno je da javnost zna da li su ovi napadi zvaničan stav DS i da li DS i njen predsednik Zoran Lutovac podržavaju optužbe koje iznose njihovi funkcioneri?, napisao je Boris Tadić na Tviteru

ĐILAS UDARIO NA TADIĆA! Lider SDS najavio dokaze crno na belo!

Foto: Printscreen

Boris Tadić, lider Srpske demokratske stranke (SDS), danas se oglasio povodom optužbi koalicije na čijem čelu je Dragan Đilas, da mu Srpska napredna stranka (SNS) prikuplja potpise za izbornu listu.

 

 

Tadić je na svom Tviter nalogu napisao da će javnost uskoro imati dokaze da li se radi o "prljavom napadu unutar opozicije".

- Povodom optužbi Demokratske stranke da našoj koaliciji SNS prikuplja potpise, generalni sekretar SDS Dragoslav Ljubičić je na putu ka Sremskoj Mitrovici. Javnost će uskoro imati dokaze da li se radi o prljavom napadu unutar opozicije, koji samo koristi režimu i koji je očigledno odgovor na istine koje sam izneo o pregovorima sa listom Srbija protiv nasilja i zahtevima Dragana Đilasa. Takođe važno je da javnost zna da li su ovi napadi zvaničan stav DS i da li DS i njen predsednik Zoran Lutovac podržavaju optužbe koje iznose njihovi funkcioneri? - napisao je Boris Tadić na Tviteru.


Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Veki

18.11.2023 21:15

Boze kako se pljuju kako ih nije sramota

Maki

18.11.2023 21:16

Djiki će prodati i majku za malo vlasti

Vera

18.11.2023 21:17

Svi se odlicno secaju sta je doticni radio u proslosti tako da od njih očekujte svasta

Anci

18.11.2023 21:19

Oni se izmedju sebe pljuju i takvi sutra treba da vode zemlju uzas