VUČIĆ O SERIJI BRUTALNIH LAŽI: Gašića volim! U najboljim smo mogućim odnosima!

Autor:

Vesti

27.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno smo ušli u SNS, poštujem ga kao prijatelja, idemo na rođendane deci, a oni samo neka izmišljaju...

VUČIĆ O SERIJI BRUTALNIH LAŽI: Gašića volim! U najboljim smo mogućim odnosima!

Foto: Tanjug, Printscreen

S Batom nisam u dobrim odnosima? Bata Gašić je jedan od meni najbližih ljudi. Zajedno smo ušli u SNS, izuzetno sam ga poštovao i kao privatnika. Čoveka volim, ne znam šta bih rekao. Idem na rođendane njegovoj deci, ako me pitate. On se uvek postara da mojoj deci donese poklone pre svih ostalih. Vrlo je brižan i u najboljim mogućim smo odnosima.

Ovako je predsednik Aleksandar Vučić odgovorio na besmislene tvrdnje pojedinih opozicionih medija, pre svih portala Direktno, koji otvoreno podržava Dragana Đilasa i njegovu izbornu listu, te portala Nova, čiji je vlasnik tajkun Dragan Šolak.


NEBULOZNO


Svima koji iole prate političke prilike, naravno, bilo je jasno da je reč o potpunim glupostima, međutim, gledano iz opozicionog ugla to je stara matrica, koja kaže: ako prođe, prođe...


Optužbe o navodno narušenim odnosima unutar vrha SNS samo su se (očigledno planirano) nadovezale na idiotske (blago rečeno) napade na porodicu predsednika Srbije, u kojoj nisu bili pošteđeni njegovi roditelji, ali ni najmlađi sin Vukan (zamislite samo kakav treba da bude mozak onog ko izrekne tvrdnju da on, u stvari, ne postoji, te da Aleksandar Vučić prikazuje komšijsko dete).

Foto: Printscreen

 

 

A evo, na primer, šta je Šolakov portal napisao u jednom od svojih tekstova.


- Sukob Gašića i Vučića dugo traje. Počeo je još kada je, umesto trijumvirata Miloša Vučevića, Marka Đurića i Bratislava Gašića, a koji je trebalo da upravlja SNS, za predsednika stranke izabran Vučević. Gašić zbog toga nije bio zadovoljan jer je smatrao da je za SNS učinio mnogo više od Vučevića. Na kraju krajeva, on je bio finansijer stranke od samog početka - napisala je Nova u razgovoru sa neidentifikovanim izvorom.

Foto: Printscreen

 

 

PLUS HRVATI


Neidentifikovanim, naravno, zato što i ne postoji. Ali koga briga. Važno je nešto izmisliti, pa kasnije, po starom receptu, zvati sagovornike koji će da komentarišu tu izmišljotinu. Plus, uključiti pojedine hrvatske medije i eto spina za koji misle (pogrešno) da im može doneti neki poen. Na njihovu žalost, narod sve to lako čita...

Portal koji podržava Đilasa i Šolakovi mediji prevazišli sami sebe u laganju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (56)

Loading
Vesna

27.11.2023 19:05

To opozicija plasira laži samo da bi Vučiću naudili.

Vera

27.11.2023 19:06

Đilas i njegove laži, ko mu još veruje.

Maja

27.11.2023 19:09

Vučićeva iskrenost o odnosima s Batom Gašićem je primer prave političke saradnje i ličnog poštovanja unutar stranke.

Una

27.11.2023 19:10

Konstantne izmisljotine opozicije. Ali konstantne.