SAMO SU SRBI NAPADANI NA KIM! Vučić: Vojska Srbije NIKADA nije prekoračila svoja ovlašćenja, NAŠA JE STVAR GDE ĆEMO DA JE RASPOREĐUJEMO!

Autor:

Vesti

21.11.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom. Šef države i prvi čovek Alijanse obraćaju se medijima, a predsednik je poslao jasne poruke!

SAMO SU SRBI NAPADANI NA KIM! Vučić: Vojska Srbije NIKADA nije prekoračila svoja ovlašćenja, NAŠA JE STVAR GDE ĆEMO DA JE RASPOREĐUJEMO!

Foto: Printscreen

- Za nas je važno, ono što je rekao i Stoltenberg, saradnja sa NATO i Kfor, u nadi da ćemo osigurati bezbednost i sigurnost za srpski narod na KiM i kada Stoltenberg kaže da KFOR osigurava mir i sugurnost, nije bilo potrebe ni za koga drugog, već samo za Srbe, jer su samo oni bili napadani. I  2001. i 2004. godine, posebno posle 2008. godine, a naročito otkad je na vlasti Aljbin Kurti - rekao je Vučić pa zagrmeo: 

- Upoznao sam Stoltenberga da je za poslednjih godinu dana 13 odsto Srba napustilo sever. Ako to nije nasilje, onda ne znam šta je. Zapad zanima samo Banjska, a mi imamo drugačije viđenje onoga što se dogodilo. Vojska Srbije je profesionalna obavljala svoje zadatke, nikada nije prekoračila svoje obaveze i svoja prava. Naša je stvar gde ćemo da raspoređujemo vojsku - poručio je predsednik. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Ena

21.11.2023 10:50

Srbija je uvek spremna na saradnju, pa će tako nastaviti sa sprovođenjem zajedničkih vežbi sa NATO. Tenzija na KiM će se smanjiti kada se formira ZSO i smeni Kurti.

Sara

21.11.2023 11:11

Srbija se uvek pridržavala pravila, naša vojska nije uradila ništa loše.

Ana

21.11.2023 11:14

Jasna poruka Vucica.

Ana

21.11.2023 11:15

Srpska vojska nikada nije prekoracila ovlascenja.