PREDSEDNIK VUČIĆ U PIROTU: Za 4 godine prosečna plata preko 1000 evra, penzija preko 600 evra

Autor:

Vesti

09.11.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa predsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem i poverenicom grada Beograda Anom Brnabić, prisustvovao je predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Pirotu.

PREDSEDNIK VUČIĆ U PIROTU:  Za 4 godine prosečna plata preko 1000 evra, penzija preko 600 evra

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Skup se održao u sportskoj dvorani "Kej" i okupio je veliki broj građana.

U svom govoru, predsednik Vučić je istakao da su gradovi poput Beograda i Novog Sada važni za Srbiju, ali da ne smeju biti jedini fokus razvoja. On je naglasio da je neophodno ulagati i u manje razvijene gradove kao što su Pirot, Babušnica, Bela Palanka i Niš.

"Upravo onoliko koliko su Beograd i Novi Sad Srbija, toliko su i ostali gradovi. Zato ćemo u budućnosti više ulagati u one gradove u kojima se živi teže, nego u one u kojima se živi lakše", rekao je predsednik.

Govoreći o socijalnoj pravdi, predsednik Vučić je istakao da je neophodno da se pokaže da pravde ima i da se pomogne onima koji žive u siromaštvu. On je naveo da je cilj da se prosečne plate u Pirotu u naredne četiri godine povećaju na preko 1000 evra, dok bi u Srbiji prosečna plata trebalo da bude oko 1400 evra. Takođe, predsednik je najavio da će se raditi na smanjenju razlike između prosečne plate i prosečne penzije, te da se u Pirotu prosečna penzija poveća na preko 600 evra, a u Srbiji na 650 evra.

Na kraju svog govora, predsednik Vučić je pozvao građane da podrže listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na predstojećim izborima, kako bi se nastavio put napretka i razvoja Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (57)

Loading
Ljubicica

09.11.2023 17:18

Divno je videti energiju i entuzijazam među okupljenima na predizbornom skupu.

Ivancica

09.11.2023 19:54

@Ljubicica - Nastavlja se trend povecanja plata i penzija jer to dozvoljava rast srpske privrede.

Iva

09.11.2023 17:19

Bravo ovo su sjajne vesti.

Iva

09.11.2023 17:19

Tako se to radi nasa zemlja ce samo napredovati sve vise uz Vucica.