MOLIM VAS VRATITE 35.000.000 EVRA KOJE STE OTELI RODITELJIMA! Vučić poručio Đilasu: Vratite to sa svojih privatnih računa, kada ste bili na vlasti!

Autor:

Vesti

29.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić, prvi čovek Srbije, je tokom gostovanja na TV Prva govorio o nezakonitom naplaćivanju ljudi koji su nekada bili na vlasti.

MOLIM VAS VRATITE 35.000.000 EVRA KOJE STE OTELI RODITELJIMA! Vučić poručio Đilasu: Vratite to sa svojih privatnih računa, kada ste bili na vlasti!

Foto: TV Prva/Printscreen

Aleksandar Vučić, prvi čovek Srbije, je tokom gostovanja na TV Prva, istakao da su preduzete mere fiskalne konsolidacije da bi se država spasila, i da je to moralo da bude urađeno.

To je urađeno da bi bila podignuta zaposlenost, i na to sam ponosan, rekao je on.

- Kada vi kažete mi ćemo nekome da date 100.000 dinara, i to kaže stvarni lider liste Srbija protiv nasilja Dragan Đilas. A ja kažem: Molim vas, vratite onih 35.000.000 evra koje ste oteli roditeljima koji su se jedva skućili i slali decu u vrtiće, kada ste im nezakonito naplaćivali novac. Vratite to sa svojih privatnih računa, kada ste bili na vlasti, i kada su vaše privatne firme radile sa državom - kaže on.

Predsednik podseća da u januaru sledi povećanje penzija od 14.8 odsto.

- Posle Miloševića bilo je izuzetno teško. Tada je bilo 2.250.000 zaposlenih. 10 godina kasnije smo imali milion i osamsto hiljada. A danas imamo više od 2.300.000. Ovo je lična karta svakoga od nas! Ovo smo radili sve godine. Mi smo u to ulagali, ovim se hvalimo. Kada to imamo, onda možemo da pričamo o svemu ostalom. Zato je potrebna zdrava ekonomija - istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (33)

Loading
Ena

29.10.2023 11:07

Vučić se bori za bolji život svih građana Srbije, a Đilas da bi opljačkao još koji milion evra.

Crni

29.10.2023 11:14

Na vlasti ste 11 godina ako se ne varam, imali ste priliku da zakonski resite , procesuirate i vratite ukraden novac medjutim nista ili gotovo nista niste uradili i ne samo kod Djilasa vec i ostalih. Npr Miskovica ste jos i nagradili. Nema nikakvih izgovora tipa pravosudje nezavisno, tuzilastvo nezavisno, itd. Ko ih placa? Ako ne placamo mi kao gradjani kroz porez i ostale dazbine ko ih onda placa samim tim saznacemo i za koga i u cijem interesu rade jer evidentno da ne rade u interesu Drzave. Najlakse svaliti krivicu na druge, uostalom sami ste trazili vlast i istu preuzeli niko ih nije puskom naterao, nema kukanja. Pretpostavljam da ovo nece biti objavljeno jer se ne uklapa u koncepciju.

Saša

29.10.2023 11:27

U vreme Đilasove vlasti sretan je bio koj uopšte imao platu, jer su žuti napravili milionsku armiju nezaposlenih. I sad će žuta tajkunska bratija da nam soli pamet o privredi i ekonomiji, a godinama je krala i otimala od naroda.

Teona

29.10.2023 11:58

Vučić treba da dodje u neku emisiju i sve o tim lopovima da iznese. Kad mogu oni da lazu neka i on iznese istinu