POBEDA NAPREDNJAKA NA SVIM NIVOIMA! Pala odluka kako će se zvati lista SNS na izborima - poznato i ko će se sve naći na njoj

Autor:

Vesti

27.10.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučič je danas održao sastanak sa predsednikom stranke Milošem Vučevićem.

POBEDA NAPREDNJAKA NA SVIM NIVOIMA! Pala odluka kako će se zvati lista SNS na izborima - poznato i ko će se sve naći na njoj

Foto: Tanjug/Nebojša Raus

Srpska napredna stranka nastupiće na predstojećim izborima 17. decembra sa listom pod nazivom "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane!", potvrđeno je Kuriru.

Predsednik Vučič je danas održao sastanak sa rukovodstvom i aktivistima stranke, kao i sa predsednikom iste Milošem Vučevićem.

Na sastanku je rečeno da je zadatak - pobeda naprednjaka na svim nivoima.

Sa naprednjacima će, između ostalih na listi nastupiti i Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije i predsednik opštine Čajetina.

Vučić je, podsetimo, najavio da će raspisati parlamentarne izbore tokom sledeće nedelje i da će oni biti održani 17. decembra.

- Pre toga će predsednik Narodne skupštine raspisati lokalne izbore u 60 i nešto jedinica lokalne samouprave na teritoriji Srbije - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Marija

27.10.2023 15:54

Uvek uz SNS.

Mire

27.10.2023 15:57

Super! Drago mi je što će se tako zvati lista.

Vida

27.10.2023 15:59

Sviđa mi se naziv liste.

Bora

27.10.2023 15:59

Tako se to radi!!!