VUČIĆ SE SUTRA UVEČE OBRAĆA NACIJI! Predsednik će obelodaniti SVE DETALJE: Otkriće na koji način su trojica Srba poginula u sukobu sa kosovskom policijom!

Autor:

Vesti

01.10.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je danas na svom instagram profilu najavio da će "u roku od 24 sata" građani čuti sve o ubistvu Srba na KiM.

VUČIĆ SE SUTRA UVEČE OBRAĆA NACIJI! Predsednik će obelodaniti SVE DETALJE: Otkriće na koji način su trojica Srba poginula u sukobu sa kosovskom policijom!

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otkriće nove informacije u vezi sa ubistvom trojice Srba u Banjskoj u ponedeljak uveče u 21 sat u emisiji "Ćirilica" na Happy televiziji.

Vučić je danas na svom instagram profilu najavio da će "u roku od 24 sata" građani čuti i videti na koji način su Bojan Mijailović, Igor Milenković i Stefan Nedeljković ubijeni u sukobu sa kosovskom policijom 24. septembra.

- Ti pokušaji da ćutimo na to kako su ubijeni neki od Srba nisu uspeli i neće proći i zato vas obaveštavam da u roku od 24 sata ćete to moći da čujete i vidite. Mi imamo iskaze očevidaca, ljudi koji su bili na licu mesta i videli kako i na koji način su, najmanje jedan ranjeni čovek, ubijen, zverski. I Srbija se neće umiriti dok se ne sazna puna istina, jer životi Srba ne vrede manje od drugih. I ne interesuje me ko će i kolike pritiske da vrši, kao što me ne interesuje ni to kako i na koji način misle da povrede Srbiju svojim lažima, i u regionu, i u delu zapadnih medija - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (49)

Loading
Ana

01.10.2023 13:22

Pratiću obraćanje predsednika, veoma je važno na koji način su Srbi ubijeni

Ena

01.10.2023 13:24

Jedva čekam da čujem istinu o dešavanjima na KiM.

Vlada

01.10.2023 13:30

Veoma važno obraćanje državnika Vučića svim građanima Srbije, u vezi poginulih Srba u sukobu sa Kurtijem specijalcima .

Vlada

01.10.2023 13:32

Budimo svi iz male ekrane sutra uveče u 21 h kako bi saznao sve o pogibiji naše braće sa KIM.