NIJE DOZVOLJEN ULAZ LJUDIMA NA KOSOVO I METOHIJU: Blokirani prelazi Jarinje i Brnjak, niko još nema informacije šta se dešava!

Autor: Kosovo Online

Vesti

24.09.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je na prelazima Jarinje i Brnjak zabeležena neuobičajena situacija, budući da je prema nezvaničnim informacijama obustavljen ulazak na teritoriju Kosova i Metohije, dok se saobraćaj u suprotnom smeru odvija bez problema.

NIJE DOZVOLJEN ULAZ LJUDIMA NA KOSOVO I METOHIJU: Blokirani prelazi Jarinje i Brnjak, niko još nema informacije šta se dešava!

Foto: RINA

 

Građani i vozila koja su pokušala da da uđu na Kosovo i Metohiju na prelazu Jarinje suočila su se s neočekivanim izazovima. Slična situacija je zabeležena i na prelazu Brnjak. Ovaj neočekivani prekid normalnog saobraćaja između centralne Srbije i Kosova i Metohije izazvao je zabrinutost i nesigurnost među ljudima koji su planirali da pređu granicu ili su već bili na tom putu.

Iako se trenutno ne zna tačan razlog za ovu obustavu saobraćaja na prelazima, ova situacija izaziva nesigurnost među građanima i vozila su usmeravana da se vrate ili zadrže na prelazu. Ova neočekivana i privremena obustava može se odraziti na planirana putovanja i poslovne aktivnosti, posebno za ljude koji zavise od slobodnog protoka na ovim granicama.

Nadamo se da će se situacija brzo razjasniti i da će se normalan saobraćaj između centralne Srbije i Kosova i Metohije uskoro ponovo uspostaviti, kako bi se omogućilo građanima i vozilima nesmetano kretanje preko ovih prelaza.

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading