ZAVRŠEN PROTEST DELA OPOZICIJE U BEOGRADU

Autor: protest dela opozicije beograd

Vesti

12.08.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protest u organizaciji dela opozicije pod nazivom "Srbija protiv nasilja" završen je večeras oko 21.00 sat ispred Vlade Srbije, a saobraćaj koji je bio obustavljen u Ulici Kneza Miloša i u Nemanjinoj, ponovo je uspostavljen.

ZAVRŠEN PROTEST DELA OPOZICIJE U BEOGRADU

Foto: Republika.rs

Nešto ranije saobraćaj je normalizovan i na Trgu Nikole Pašića kod Narodne skupštine gde je protest i počeo.

Ispred parlamenta su se obratile Dušica Sremčević iz Kraljeva i Bratislava Tatić medicinska sestra u penziji iz Bačke Palanke, a nakon njihovog obraćanja, ponovo su pročitani zahtevi protesta.

Učesnici protesta su potom prošetali šetnju od Doma Narodne skupštine preko Terazija do zgrade Predsedništva, a potom su nastavlii Ulicom kneza Miloša do Vlade Srbije gde se obratila studentkinja Emilija Milenković.

Na protest su došli Miroslav Aleksić iz Narodnog pokreta Srbije, poslanici Zeleno levog kluba Đorđe Pavićević, Jelena Jerinić, Robert Kozma, Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd, poslanik Demokratske stranke Branimir Jovančićević, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (72)

Loading
Nana

12.08.2023 19:42

Petnaesto u nizu nasilje nad gradjanima Srbije od strane opozicije.

Nebojša Ilić

12.08.2023 19:43

Hoće vlast bez izbora...

Mirko

12.08.2023 19:45

Da su Beograđani pametni da ih nalupaju. Muče narod bez ikakvih ideja!

Lola

12.08.2023 19:47

Opozicija je preterala svaku meru, sve više su smešni šta rade