VUČIĆ BEBI SA KOSMETA DAO JUNAČKO IME! Porodica zamolila predsednika da kumuje 1.000 bebi rođenoj u selu Pasjane!

Autor:

Vesti

26.07.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić uputio je srdačne čestitke majci Tamari i ocu Nikoli na rođenju sina koji će u dogovoru s porodicom poneti junačko ime Lazar.

VUČIĆ BEBI SA KOSMETA DAO JUNAČKO IME! Porodica zamolila predsednika da kumuje 1.000 bebi rođenoj u selu Pasjane!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

U srpskom porodilištu u selu Pasjane u Kosovskom Pomoravlju juče je rođena hiljadita beba od početka rada ove akušerske klinike, koju je 2015. godine otvorio predsednik Aleksandar Vučić.

Majka Tamara Janković iz sela Berivojce u Kosovskoj Kamenici na svet je donela zdravog dečaka i ona i beba se osećaju odlično! 

Porodica Janković izrazila je želju da prinovi ime da lično predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz zahvalnosti za njegovo zalaganje za otvaranje ovog porodilišta, ali i za sveukupnu pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Vučić uputio je srdačne čestitke majci Tamari i ocu Nikoli na rođenju sina koji će u dogovoru s porodicom poneti junačko ime Lazar!

Predsednik srećnoj porodici šalje i poklone kao podršku za bebine prve dane, a čim se za to steknu uslovi izrazio je želju da primi porodicu Janković i upozna malenog Lazara.

Porodilište u Pasjanu otvoreno je zahvaljujući zalaganju države Srbije i predsednika Vučića još 2015. godine i od tada se u njemu svake godine rađa sve više beba.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Milica

26.07.2023 18:07

Lep događaj. Bitno je da se što više dece rađa na Kosovu i Metohiji.

Anja

26.07.2023 18:15

Neka nam živi Lazar dugo i srećno.

Ivona

26.07.2023 18:15

Ovo je ogromna čast i Vučić je izabrao pravo ime kako i dolikuje. Svaka čast!

Binče

26.07.2023 18:17

Da Bog da da se sve više srpske dece rađa u Pasjanu.