OPOZICIJA SE POGUBILA U LAŽIMA! Tvrdili sa Samofilov PRELEĆE u Đilasovu stranku, Prvanović NEGIRAO

Autor:

Vesti

21.07.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Prvanović se oglasio na Tviteru

OPOZICIJA SE POGUBILA U LAŽIMA! Tvrdili sa Samofilov PRELEĆE u Đilasovu stranku, Prvanović NEGIRAO

Foto: TANJUG/ZORAN ZESTIC

Istraživač u Institutu za fiziku u Beogradu i član Narodne stranke, Slobodan Prvanović reagovao je na izjavu Borisa Tadića u vezi sa učlanjivanjem Кonstantina Samofalova u Stranku slobode i pravde.

On je rekao da, s obzirom na to da je upoznat sa svim dešavanjima, to nije tačno.

- Povodom izjave Borisa Tadića, a u vezi sa učlanjivanjem Кonstantina Samofalova u SSP, kako je on bio vrbovan od strane Dragana Đilasa, kao neko ko je bio jako dobro upoznat sa svim dešavanjima u poslednjih par meseci, tvrdim i garantujem da to nije tačno. Nikakvog vrbovanja nije bilo - napisao je Prvanović na Tviteru.

 

Podsetimo, ranije je Tadić ljutito poručio da Đilasova stranka vrbuje članove drugih opozicionih stranaka, a da se to desilo i sa Samofalovim:

– Sve je jasno, imate SSP koji sve vreme vrbuje članove drugih opozicionih stranaka! Samo neka se seti (Samofalov) šta je govorio o stranci u koju odlazi, da li ima nekog principa ili ne! Biće ovoga još! Naravno da je Samofalov vrbovan jer ako pročitate šta je govorio o Đilasovoj stranci onda ćete se i sami zapitati kako je moguć taj transfer! – poručio je Tadić.

Izgleda da se opozicija pogubila u sopstvenim lažima, a to sve zarad jeftinih političkih poena kako bi se dokopali fotelja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading