KRKOBABIĆ: Ženska mreža–izborni adut PUPS-a!

Autor:

Vesti

04.07.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska mreža Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - solidarnost i pravda utemeljuje i povezuje svih 130 gradskih i opštinskih odbora partije

KRKOBABIĆ: Ženska mreža–izborni adut PUPS-a!

Foto: Milija Jovanović

Gotovo pet stotina aktivistkinja Ženske mreže PUPS-a okupilo se u Obrenovačkom selu Mislođin na Predmiholjskim susretima. 

Lider PUPS - Solidarnost i pravda Milan Krkobabić nije skrivao optimizam.

- Naš izborni adut bez sumnje biće Ženska mreža PUPS-a. Što se nas tiče izborna trka može da počne! - izjavio je Krkobabić.

Ženska mreža Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - solidarnost i pravda utemeljuje i povezuje svih 130 gradskih i opštinskih odbora partije.

Ovu manifestaciju sa izloženim brojnim rukotvorinama, domaćim proizvodima, narodnom nošnjom i gastronomskim specijalitetima upotpunilo je dobro raspoloženje, druženje žena i razmena iskustava.

Organizaciji su najviše doprinele zamenica predsednika Gradskog odbora Beograd Mira Jovanović i Sofija Tomović, a gošće iz okruženja bile su članice PUPS-a iz Republike Srpske i Republike Hrvatske.

Posebnu pažnju izazvali su izloženi radovi učesnica iz opština Plandište, Zrenjanin, Pećinci, Kostolac, Arilje, Požega, Valjevo, Šabac, Čačak, Loznica i gradskih opština Obrenovac, Lazarevac, Mladenovac, Barajevo i Sopot.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading