TADIĆ HTEO DA NAPADNE VUČIĆA, ALI MU SE VRATILO KAO BUMERANG! Smajlović: Iz Vikiliksa smo saznali mnogo o bivšem predsedniku

Autor:

Vesti

14.06.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je skandalozna i protivustavna izjava Vučića da neće da kaže šta je govorio na sastanku sa ambasadorima Kvinte.

TADIĆ HTEO DA NAPADNE VUČIĆA, ALI MU SE VRATILO KAO BUMERANG! Smajlović: Iz Vikiliksa smo saznali mnogo o bivšem predsedniku

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Međutim, Ljiljana Smajlović nas je podsetila kako su razgovarali Tadić i njegovi saradnici sa strancima, u vreme kad su bili Bog i batina u Srbiji:

"Iz Vikiliksa smo saznali da je Borko Stefanović išao u američku ambasadu da moli da ne priznaju Kosovo pre izbora da ne bi naštetili Borisu Tadiću na izborima -raskrinkala je Smajlovićka bivšeg predsednika.

Istine radi, večeras smo saznali i zašto predsednik nije objavio detalje razgovora - zato što nije bilo prijatno po same ambasadore Kvinte koji su bili suočeni sa kršenjem garancija koje su sami dali Srbiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Laza

14.06.2023 22:28

Tadić je postao politički klovan u Srbiji svi se sprdaju sa njim!

Laza

14.06.2023 22:29

Žuti Tadić je odavno postao politička istorija!

Mila

14.06.2023 22:34

Tadic samo napada a nema prava da nista kaze jel Vucica voli narod

Laza

14.06.2023 22:35

Tadiću ti si svoje odavno završio ,tj kada te je Toma Nikolić razvalio na izborima!