PROTIV NAS SU VELIKI NA ZAPADU! Moćna poruka predsednika Vučića: PRAVO I PRAVDA SU NA NAŠOJ STRANI!

Autor:

Vesti

02.05.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se sastaju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti

PROTIV NAS SU VELIKI NA ZAPADU! Moćna poruka predsednika Vučića: PRAVO I PRAVDA SU NA NAŠOJ STRANI!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se sa aerodroma Nikola Tesla na putu ka Briselu.

- Već nekoliko dana, posebno juče i danas, Aljbin Kurti vodi kampanju protiv Srbije, brutalnu i priljavu i on i svi njegovi pomagači - rekao je predsednik.

- Priključili su sve i Šaipa Kamberija do Azema Vlasija, svih analitičara, svih političara, prete Srbiji, govore o svojoj borbi za slobodu zaboravljajući da su se baš Srbi borili za slobodu, ne samo protiv terorista već i protiv NATO agresora i baš kao što on reče prolivena krv se ne vraća, prolivena krv za slobodu ne može da se zaboravi. Imaću to u vidu večeras. Živela Srbija, nema predaje - rekao je predsednik Vučić u avionu na putu do Brisela.

 

 

- Biće teško. Protiv nas su svi veliki na Zapadu. Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Jos više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima. Živela Srbija! - napisao je predsednik Srbije u opisu snimka.

Podsetimo, tačno 45 dana posle poslednjeg sastanka u Ohridu, kada je dogovoren Aneks Evropskog sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, ponovo će se sastati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti uz posredovanje Borelja i uz prisustvo specijalnog izaslanika Evropske za dijalog Miroslava Lajčaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (103)

Loading
Marko

02.05.2023 14:13

Nema predaje, napred do pobede! Znao sam da je predsednik spreman da odgovori na svakakve provokacije

Mia

02.05.2023 14:14

Srecan put predsednice uz vas smo veceras.

Petar

02.05.2023 14:14

Ovakvim peovokacijama nisu uzdrmali naseg predsednika pred nastavak pregovora samo mu dali motivaciju da se jos odlucnije i snaznije bori za svoj narod

Bojana

02.05.2023 14:15

Srbija je uvek postovala pravila i posledica toga su bas to, da je pravda na nasoj strani! Oni koji su igrali prljavo, neka se zabrinu!