PREMIJERKA ANA BRNABIĆ ZGROŽENA: Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici!

Autor: Republika

Vesti

18.02.2022

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić oštro je reagovala na prljavu kampanju koju su protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića poveli tajkunski mediji pod kontrolom opozicije.

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ ZGROŽENA: Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici!

Foto: Printscreen

Kao što je Republika već pisala, televizija N1 objavila je skandalozan plakat u kojem je, pozivajući se na podatke Nevladine organizacije "Autonomni ženski centar", optužila predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je kriv za smrt 298 žena u Srbiji u poslednjih 10 godina.

- Sram vas bilo. Tonete svakoga dana sve više, a u bezobzirnosti ste došli do toga da žene, žrtve nasilja, politički zloupotrebljavate. Nije strašno što ste toliko očajni, strašno je što ovim relativizujete i zločin i žrtvu. Nikad ništa strašnije nije viđeno u srpskoj politici - navela je Brnabićeva na Tviteru.

 

 

Podsetimo, komentarišući ovaj školski primer mešanja medija u izbornu kampanju, što je najstrožije zabranjeno, medijski analitičar Nebojša Krstić za Republiku je ocenio da je reč o nezapamćeno odvratnom i niskom udarcu.

Ovo je nešto najprljavije što sam video, a što se tiče političkih kampanja - konstatuje Krstić.

Član Predsedništva SNS Vladimir Orić kaže rekao je za Republiku da su tajkunski mediji svojom besomučnom hajkom na Aleksandra Vučića, koju vode već godinama, potpuno skrenuli u otvoreno bulažnjenje i histerično trabunjanje.

Nikad se tamo nisu odlikovali naročitom bistrinom, a od kad im je krenula bežanija u druge redakcije sveli su se potpuno na nivo Brkićevog "Tabloida". Džabe Šolaku i Đilasu sve pare, kad pametnije od ovoga ne umeju ništa. Takvima je za priče o nasilju, uključujući i porodično, dovoljno da opišu sopstvena iskustva - kaže Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Boka

18.02.2022 09:23

Pa svi smo zgroženi, ali ko zna šta će joj biti do izbora, kakvih gadosti i poniženja, naroda i predsednika Vučića

Boka

18.02.2022 09:23

Pa svi smo zgroženi, ali ko zna šta će joj biti do izbora, kakvih gadosti i poniženja, naroda i predsednika Vučića

Mirela

18.02.2022 09:24

Jadno i bedno čime se služe. Zgrožena sam.

Dijana

18.02.2022 09:38

Napadi na Vučica su srmni a sve je to maslo opozicije!