ŠEŠELJ ŠOKIRAO GLEDAOCE TV PINK: Govorio o položaju žena u Avganistanu, ONO ŠTO JE REKAO OSTAVILO VODITELJKU BEZ TEKSTA!

Autor: Republika

Vesti

19.08.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj šokirao je gledaoce televizije Pink kada je komentarisao položaj žena u Avganistanu.

Foto: youtube.com/printscreen

Vojislav Šešelj i Irina Vukotić

- Što se žena tiče, one imaju svoju tradiciju. Ima ih i u Srbiji koje nose marame - rekao je najpre Šešelj, a na opasku voditeljke da je u Avganistanu reč o ekstremnim slučajevima, gde ženama nije nose štikle, izlaze iz kuće bez pratnje muškaraca, seku im prste ako su nokti nalakiran, Šešelj je šokirao komentaro:

- U svim zemljama Evrope se donose zakoni gde se zabranjuje da muškarac i pogleda ženu na sumnjiv način, kamoli nešto drugo. A žene insistiraju na tome da se izazovno oblače. Pa žene se oblače i nose štiklu da bi izazvale pažnju muškaraca - rekao je lider radikala.

- Zbog čega onda nose štikle? To je mučenje za svaku ženu - rekao je iako je voditeljka negodovala i pokušavala da mu ukaže da ima potpuno pogrešan stav.

Podsetimo, talibani su u nedelju ušli u Kabul nakon što je predsednik Avganistana pobegao iz zemlje. Oni su ušli u predsednièku palatu i istakli svoju zastavu, nako èega je usledio masovni egzodus.

Do ovoga je došlo nekoliko nedelja pre nego što je amerièka vojska trebalo u potpunosti da se povuče iz Avganistana.

Talibani su u velikoj meri kontrolisali Avganistan od 1996. do 2001. godine, kada su svrgnuti s vlasti, a kako za vreme njihove vladavine žene nisu smele da izađu na ulicu bez burke i muške pratnje, devojèice da idu u školu, predviða se da ih slièna sudbina i sada očekuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladimir

19.08.2021 17:27

Dobro kazao Šešelj: - U svim zemljama Evrope se donose zakoni gde se zabranjuje da muškarac i pogleda ženu na sumnjiv način, a kamoli nešto drugo.

Odgovori 12 4
Jovan

19.08.2021 18:03

Kod nas ima širajeta kolko oćeš,kolko žena u BiH ide zamotanoi pokriveno.Pa ovaj naš poslanik Zukorlić ima dve žene i obe idu okolo zamotane.

Odgovori 13 1