VUČIĆ O SMENI STEFANOVIĆA: Zakon će važiti jednako za sve!

Autor:

Vesti

14.05.2021

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić gostujući u Prvoj temi na TV Prva govorio je o ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, o izjavama u Tužilaštvu koje su dali on i njegova nekadašnja sekretarka Dijana Hrkalović.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva

 - Svako u zemlji ko je umešan u kriminalne radnje odgovaraće za to. O Nebojši imam bolje mišljenje od Dijane Hrkalović i na sednici stranke ćemo razgovarati o tome. Sve što znam, večeras ne bih o tome govorio. Jer neću nikoga da aboliram na ovaj način. Sve zavisi od njega najviše, ali o tome ćemo razgovarati u narednim danima, posle samita na Brdu Brioni. Ne pada mi na pamet da vodim hajku i harangu protiv nekoga iz moje stranke, ne pada mi na pamet. Zakon će važiti jednako za sve.  On ima i svoje mišljenje, a ja sam uvek spreman sa njim da razgovaram jer je uradio u prošlosti dosta dobrih stvari u našoj stranci - rekao je predsednik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Sofija

14.05.2021 21:18

Ако се огрешио о закон мора да се договара

Dragan

15.05.2021 01:42

Ovo nema nigde da opozicija brani Stefanovića.

Dragan

15.05.2021 01:43

Nebojša neće da ✈️? iz SNS-a ... Džabe se radujete.

Sofija

15.05.2021 06:59

Закон једанко важи за све нема привилегованих