Kasko polisa – za vozače investicija zlata vredna!

Autor:

Vesti

17.04.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasko osiguranje nije samo obična polisa, to je ulaganje u mir uma i finansijsku sigurnost za svakog vozača. Ova polisa je investicija zlata vredna iz više razloga.

Kasko polisa – za vozače investicija zlata vredna!

Foto: shutterstock

Prvo i najvažnije, Kasko polisa, ukoliko je ugovoreno, pruža potpunu zaštitu vašeg vozila od širokog spektra nezgoda i nepredviđenih situacija. Bez obzira da li je u pitanju sudar, izazvan vašom ili tuđom krivicom, krađa, požar, poplava ili vandalizam, kasko osiguranje će, ukoliko je ugovoreno, pokriti troškove popravke, čime vozačima pruža sigurnost tokom vožnje.

Osim toga, Kasko osiguranje obezbeđuje finansijsku podršku, usled nepredviđenih nezgoda. Troškovi popravke mogu biti izuzetno visoki, ali uz kasko polisu, vozači ne moraju da brinu o ovim troškovima. Prijatelji iz AMS Osiguranja će nadoknaditi štetu nastalu usled rizika koje ste polisom ugovorili.

Foto: AMSO

Kasko osiguranje

Vožnja može biti puna izazova i neočekivanih situacija, ali uz Kasko osiguranje, vozači mogu voziti sa većim samopouzdanjem, znajući da su troškovi u slučaju nezgode ili oštećenja vozila biti pokriveni. Ovo osiguranje smanjuje stres i brigu i tako vožnju čini prijatnijom i bezbrižnijom.

Ukratko, Kasko polisa je neophodna investicija za sve vozače. Važno je da znate i to da uz Kasko osiguranje AMS Osiguranja na poklon dobijate Super članski paket AMSS, koji vam omogućava besplatne popravke na putu i šlepovanje u zemlji i Evropi. Uz Kasko polisu i AMSS članski paket osećaćete se potpuno sigurno na drumu.

Potrebno je da imate Kasko osiguranje. Više o ponudi Kasko osiguranja možete pogledati na sajtu AMS Osiguranja – ams.co.rs ili pozivom na broj 0800 009 009.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading