MINISTAR GAŠIĆ SLETEO HELIKOPTEROM NA MESTO GDE SE GUBI SVAKI TRAG MALOJ DANKI ILIĆ(2)! Ovo je RAZLOG dolaska!

Autor:

Hronika

28.03.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijske snage već treći dan prevrću svaki pedalj zemlje u potrazi za nestalom devojčicom.

MINISTAR GAŠIĆ SLETEO HELIKOPTEROM NA MESTO GDE SE GUBI SVAKI TRAG MALOJ DANKI ILIĆ(2)! Ovo je RAZLOG dolaska!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ministar policije Bratislav Gašić došao je helihopterom na mesto gde je nestala mala Danka Ilić (2), prenose Novosti.rs.

On je prema njihovim saznanjima došao da obiđe ljude na terenu koji već tri dana pokušavaju da odgonetnu sudbinu male Danke.

Podsetimo, ispred pojate gde je devojčica Danka Ilić (2) nestala u Banjskom polju kod Bora stigao je bager - mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke. Bager je kasnije prešao i na imanje prekoputa, gde skuplja drveće i grane.

Ova vest je izazvala šok i zabrinutost među građanima, a reakcije javnosti su bile emotivne i angažovane. Istraga o nestanku Danke Ilić je i dalje u toku, a nadležne službe preduzimaju sve neophodne korake kako bi pronašle devojčicu i rasvetlile okolnosti njenog nestanka.

Angažovanje Interpola i međunarodna saradnja

U ovom slučaju, angažovanje Interpola Beograd ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za međunarodnom saradnjom u rešavanju ovakvih slučajeva. Povezivanje sa slučajem preko društvenih mreža dodatno naglašava ulogu digitalne forenzike i praćenja online aktivnosti u rešavanju kriminalnih dela.

Nestanak male Danke Ilić je podstakao intenzivnu akciju nadležnih službi i angažovanje javnosti u potrazi za njom. Očekuje se da će dalji razvoj događaja doneti nove informacije i, nadamo se, pozitivan ishod u pronalaženju devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading