NEVEROVATNA SCENA NA BOGOJAVLJENJE: Sveštenik sasvim drugačije osvetio vodu, o ovome će se pričati (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.01.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja scena na Bogojavljenje, sveštenik pliva za časnim krstom

NEVEROVATNA SCENA NA BOGOJAVLJENJE: Sveštenik sasvim drugačije osvetio vodu, o ovome će se pričati (VIDEO)

Foto: mreža x/@LedeniG


Bogojavljenje je praznik koji se obeležava širom pravoslavnog sveta, a jedna neobična scena obeležila je ovogodišnje proslave.

Na video snimku koji je postao viralan na društvenoj mreži TikTok, može se videti sveštenik koji sveti vodu uoči plivanja za časni krst, a zatim i sam hrabro uskače u vodu.

 

 


**Sveštenik Sveti Vodu Uoči Plivanja**

Sveštenik je obavio uobičajene pripreme za plivanje za časni krst, izgovarajući molitve i blagosiljajući vodu kako bi je učinio svetom za ovaj poseban događaj. Sveštenikova posvećenost i spremnost da se uključi u ovu tradicionalnu manifestaciju ostavila je prisutne i gledaoce na društvenim mrežama bez reči.

**Hrabar Čin Sveštenika**

Nakon što je blagoslovio vodu, sveštenik je dao znak plivačima da krenu, a zatim je i sam hrabro skočio u vodu. Njegova odlučnost da se pridruži vernicima u ovom obredu pokazala je duboko poštovanje prema tradiciji i simboličnoj važnosti ovog čina.

**Reakcije na Društvenim Mrežama**

Video snimak ovog neobičnog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije među korisnicima. Mnogi su istakli poštovanje prema svešteniku koji je pokazao izuzetnu hrabrost i predanost, dok su drugi bili oduševljeni što su imali priliku da vide ovako nešto neobično i inspirativno. 

Ovo nije prvi put da ovaj sveštenik skoči u vodu, s obzirom da postoji snimak kada je isto uradio i prošle godine, možemo slobodno da kažemo da je ovo sada već njegova tradicija:




Sveštenikovo učešće u plivanju za časni krst na Bogojavljenje ostavilo je snažan utisak na vernike i širu javnost. Njegova posvećenost i hrabrost postale su simbol poštovanja prema tradiciji i vere, ostavljajući dubok trag u srcima onih koji su prisustvovali ovom događaju i onih koji su ga videli putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Tuzlak

20.01.2024 16:28

Gluposti na kvadrat.