HUMANOST NA DELU: WD CONCORD WEST I KK CRVENA ZVEZDA POSETILI MALIŠANE IZ ZVEČANSKE

Autor:

Vesti

06.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paketići za decu kojoj je naša podrška najvažnija!

HUMANOST NA DELU: WD CONCORD WEST I KK CRVENA ZVEZDA POSETILI MALIŠANE IZ ZVEČANSKE

Foto: WD CZV promo

 

 

Kompanija WD CONCORD WEST tradicionalno svake godine uoči Božića organizuje donaciju prazničnih paketića Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska. Tako je i ove godine u saradnji sa centrom organizovala jedno kratko, ali izuzetno značajno druženje sa mališanima, kojima su imali prilike da uruče praznične paketiće. Ovog puta su to uradili zajedno sa prijateljima iz Košarkaškog kluba Crvena zvezda i tom prilikom su pored vlasnika kompanije WD CONCORD WEST ujedno i predsednika Upravnog odbora KK Crvena zvezda Meridianbet - Željka Drčelića, prisustvovali i Igor Rakočević i Nebojša Ilić ispred KK Crvena zvezda Meridianbet.

Mališani i zaposleni iz centra su nasmejano dočekali predstavnike kompanije WD CONCORD WEST I KK CRVENA ZVEZDA.

Dečaci i devojčice raznolikog uzrasta su bili veoma radosni zbog poklona koje su dobili, odmah su se zabavili otvaranjem i razgledanjem igračaka, znatiželjno su razgledali poklone jedni drugima vidno pokazavši radost zbog prilike da nas ugoste i ove godine.

- WD CONCORD WEST tradicionalno ovaj vid donacije stavlja na listu prioriteta početkom svake godine i posebno nam je drago što smo sada imali priliku da to odradimo zajedno sa KK Crvena zvezda, čime smo dodatno doprineli samoj atmosferi sa mališanima koji su nas dočekali. Ono što želimo da naglasimo jeste da je ovakav vid donacija i drugih obezbeđivanja sredstava veoma značajan, ali je još značajnija namera da se podeli u javnosti da neka deca nemaju priliku života u porodicama i da im je potrebna podrška ne samo divnih zaposlenih ovde u centru, već i šire javnosti, kako bi lakše prebrodili sve nedostatke koje život bez porodice donosi. Svako od nas, u skladu sa svojim mogućnostima, može pružiti plemenitost, brigu, pomoć i doprinos unapređenju zaštite dece bez roditeljskog staranja. Hvala direktoru centra Zoranu Milačiću, kao i svim zaposlenima na sjajnoj efikasnosti oko realizacije, a najviše hvala mališanima koji su nas još jednom podsetili koliko je važno da cenimo ono što imamo, a često nismo toga ni svesni. Vidimo se i sledeće godine - poručio je Drčelić. M. D.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Bogdana

07.01.2024 20:41

Sjajno,sjajno,sjajno