DEVOJKA DANIMA TRAŽILA KRV ZA PRIJATELJICU, A ONDA SE POJAVIO VLADIMIR... Kad je čula šta traži zauzvrat, bila je paralisana od ŠOKA!

Autor:

Vesti

01.11.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se nalazite u ozbiljnoj situaciji i imate hitnu potrebu za pomoći, poslednje što biste želeli je da vas neko ucenjuje kako bi vam pomogao, posebno kada su u pitanju trenuci koji život znače.

DEVOJKA DANIMA TRAŽILA KRV ZA PRIJATELJICU, A ONDA SE POJAVIO VLADIMIR... Kad je čula šta traži zauzvrat, bila je paralisana od ŠOKA!

Foto: ST/N. Mandić

Nažalost, čak ni kao društvo nismo imuni na takve nemoralne pojedince koji pokušavaju iskoristiti tuđu nemoć i zadovoljiti svoje niske motive. To se potvrdilo u slučaju mladića iz Srbije po imenu Vladimir, koji je svoju "humanost" pokušao da naplati, ni manje ni više nego - intimnim odnosima.

Beograđanka Aleksandra A. je nekoliko dana pozivala na pomoć u ime svoje prijateljice koja je hitno trebala krv od zdrave osobe u dobi između 18 i 60 godina, bez obzira na krvnu grupu. Kako je istaknula u svom apelu, situacija se odnosila na carski rez koji je označen kao rizičan.

Lažni humanitarac bio tračak nade

U sveopštem haosu oko potrage, mladić po imenu Vladimir ponudio se da bude donor i time pružio trenutak olakšanja i tračak nade Aleksandri. Nažalost, ta radost je bila kratkotrajna.

Umesto da se oseća srećnim i ponosnim što je pomogao majci koju čeka porođaj, Vladimir je pokušao da svoju "uslugu" doniranja krvi naplati kroz intimne odnose.

Ogorčena i besna, Aleksandra je odlučila podeliti njihovu prepisku na društvenim mrežama, kako bi istakla svoje iskustvo i upozorila druge ljude.

- Treba nam novi donor. Hitno, danas do dva sata. Dno dna ljudi moji, ja ne mogu da verujem kakvih bolesnika ima. Ovo treba pozatvarati i ne puštati na ulicu. Čekao je poslednji trenutak da bi ucenjivao, kakvih ološa ima u današnjem svetu. Bog će vas kazniti za sve - napisala je ona u objavi.

"Ne trebaju mi pare to imam, može nešto drugo"

U sklopu nje, podelila je i tok prepiske sa Vladimirom, koji se njoj prvi obratio.

-Ćao, kome treba?

- Mojoj drugarici, za prekosutra joj je zakazan carski rez težak.

- Joj za***ano, ja sam nulta pozitivna.

- Nebitna je krvna grupa. Bitno je samo 18 - 60 godina

- Ja sam zdravo, imam 27 godina

- Sutra od 8 do 14 u Zavodu za transfuziju krvi kod hrama Svetog Save u Beogradu.

- Pa dobro, doći ću.

- Kažeš samo da želiš da doniraš krv za (ime porodilje) koja je u Višegradskoj u porodilištu.

- Dobro važi.

-Hvala ti puno (broj telefona) Evo broj pa javi šta si uradio.

- Ništa, važi hoću.

Nakon toga, konverzacija sa Vladimirom se nastavila i sledećeg dana. Lažni humanista je posle svega par poruka, pokazao svoje pravo lice, o čemu svedoči prepiska koju je Aleksandra podelila na mrežama.

- Da li ostaje zasigurno da ideš danas? Samo da potvrdimo, da znamo. Nemamo nikoga više, samo nam ti odgovaraš.

- Ja hoću nego nisam pitao šta ja imam od toga ako dam krv?

- Imaš to što ćeš spasiti život, jednoj već uveliko majici i jednom detetu koje će dočekati da mu se majka vrati živa i zdrava kući, a takođe ćeš podariti jedan novi mali i neiskreni život. Za sve to ćeš ti biti zaslužan. Treba li još nešto da dodam?

Ili ti je možda draže da se obogatiš za neki sitan papir koji ode istog momenta i ništa ne znači? Ne razumem pitanje, šta želiš da ti kažem? Budi direktan. Reci mi koliko koštaju tri života?

Možemo se dogovoriti , nije problem.

- Pa, iskreno meni pare ne trebaju. Ja hvala Bogu imam koliko hoćeš, nego sam ja mislio na nešto drugo. Pare me ne zanimaju.

Devojka šokirana ponudom

U tom trenutku prepiske, Aleksandra sumnjajući o čemu se radi, odgovorila mu je znakom pitanja. Tada se lažni humanista skroz razotkrio.

- Pa, ja bih ako može neki s**s, to volim.

Zgrožena i šokirana odgovorom, Aleksandra je biranim rečima odgovorila Vladimiru.

- Strašno, zgrožena sam, bolest ne bira. Čekao si poslednji trenutak i da dođe poslednji dan kada devojci treba krv da bi nekoga ucenjivao za svoje zadovoljstvo. Rizikuješ tuđ život, kako misliš da do 14 sati nađemo novog donora. Svaka čast, ispao si frajer, nema šta. Previše sam kulturna za ovo što čujem.

Svašta bih rekla, ali bolje da ćutim. Takve neljude i ološe ne dotiče sve to. Užas, zgrožena sam, ovo ću podeliti samo da znaš, da svi vide, napisala je ona

Beba se jutros rodila!

Na kraju, posle drame koja je trajala oko pronalaženja kompatibilnog davaoca krvi, koga nažalost nisu bili pronašli, Aleksandra je jutros ipak podelila srećne vesti - iako donor nije pronađen, problem je rešen i kako je rekla, sve je dobro proteklo.

O slučaju lažnog humaniste i manijaka, nije se više oglašavala, te je ostalo nepoznato kako se ceo bizarni slučaj završio, javlja Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading