PANČEVKE, OPREZ! Manijak poziva devojčice u auto na keju da ih "spasi od silovanja" - OVAKO ćete ga prepoznati!

Autor:

Vesti

01.11.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama širi se upozorenje za sve devojke i devojčice koje se šetaju kejom u Pančevu.

PANČEVKE, OPREZ! Manijak poziva devojčice u auto na keju da ih "spasi od silovanja" - OVAKO ćete ga prepoznati!

Foto: Shutterstock, Facebook

U Fejsbuk grupi "Pančevci i Pančevke na Fejsu" ljudi apeluju da se ženske osobe pripaze starijeg muškarca koji hrani patke.

- Želela bih da vas upozorim na starijeg sedog muškarca koji hrani patke kukuruzom. Zaustavlja mlade devojke (a najviše se brinem za devojčice) i započinje priču tako što prvo pita za cigaretu. Nakon toga počinje da postavlja pitanja, da vas poziva u svoja kola i savetuje da krenete sa njim, jer neko može da vas siluje ako idete same pa bi vas on verovatno odveo na " sigurno". Uz sve to prati u stopu dok pokušavate da pobegnete od njega. Čuvajte se - piše u objavi.

Republika

Foto: Facebook

Objava na Fejsbuku

U komentarima se navodi i da čovek ima sedu dužu kosu i kraću bradu, a da će danas ceo događaj biti i prijavljen policiji

- Nije moja devojka bila u moguićnosti da slika napadača dok ju je uznemiravao. Ona je samo pronalazila način da se izvuče iz te situacije. Ovo je samo upozorenje da se naše sugrađanke čuvaju, anadamo se da će policija u što skorijem roku rešiti ovaj problem. Nije samo ovo slučaj sa tim čovekom, skoro je uznemiravao i dve devojke sa majkom, od kojih je jedna devojka trudnica - dodao je autor objave.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading