PRIME piće konačno u Srbiji

Autor:

Vesti

26.09.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski popularan napitak ekskluzivno na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

PRIME piće konačno u Srbiji

Foto: Foto Nis

Hidrirajuće piće PRIME, koje je postalo pravi hit u svetu, konačno je stiglo i u Srbiju. Zahvaljujući kompaniji NIS, PRIME je doživeo svoj debi na srpskom tržištu i to na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, ali u ograničenim količinama.

NIS se postarao da u ponudu svojih prodavnica na odabranim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama uvrsti četiri različita ukusa napitka PRIME: ICE POP, LEMON LIME, TROPICAL PUNCH i BLUE RASPBERRY.

PRIME napici postali su popularni neverovatnom brzinom, te ne čudi činjenica da se upravo zbog ovog proizvoda stoji u redovima u prodajnim objektima u kojima su dostupni.

PRIME napitak namenjen je svim sportistima i fizički aktivnim ljudima budući da pruža odgovarajuću hidrataciju i da ne sadrži kofein i gluten. Nakon što su 2022. godine dva rivala u bokserskom ringu, Logan Paul i KSI, udružili snage i lansirali PRIME, ovaj proizvod napravio je bum u svetu sportskih napitaka i stekao veliku popularnost. Kao kompanija koja osluškuje potrebe potrošača, NIS je odlučio da ovaj napitak uvede u svoju ponudu proizvoda na odabrane benzinske stanice i na taj način ga učini ekskluzivno dostupnim svim posetiocima.

Da li ste već probali PRIME?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Leonida

27.09.2023 18:35

gluposti za budale... flašica košta 1000 din.

Mile

26.10.2023 17:11

U Nemackoj je flasa 1,99 eur.