VELIKA TUGA! HRABRI OTAC NIKOLA KERIĆ PREMINUO JUTROS: Borio se za sinove obolele od autizma, ali nije izdržao!

Autor: Kurir

Vesti

23.09.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabri otac, Nikola Kerić, čija je neumorna borba za svoja dva sina obolela od autizma ganula mnoge, preminuo je jutros.

VELIKA TUGA! HRABRI OTAC NIKOLA KERIĆ PREMINUO JUTROS: Borio se za sinove obolele od autizma, ali nije izdržao!

Foto: Humanitarna pomoć

 Vest o Nikolinim naporima da zaradi sredstva za lečenje Stevana i Filipa, njegovih dvaju sinova koji se bore sa autizmom, dirnula je srca ljudi širom Srbije. Ipak, iako je Nikola svoje zdravlje stavio na kocku prodajući šećernu vunu na bazaru u Guči, kako bi sakupio novac za lečenje dece, teška sudbina ga nije mimoišla. Preminuo je nakon što je pretrpeo niz zdravstvenih komplikacija, ostavljajući suprugu Gordanu i sina Stevana i Filipa u dubokoj tuzi.

Nikola Kerić je svojom neustrašivošću i nepokolebljivom odlučnošću postao simbol borbe roditelja koji se suočavaju sa izazovima autizma. Njegova predanost i posvećenost sinovima inspirisali su mnoge da pruže podršku ovoj hrabroj porodici. Iako je teškoćama na putu do lečenja Stevana i Filipa dodata i teška gubitak Nikole, porodica Kerić nastavlja svoju borbu, sada sa molbom za pomoć u finansiranju sahrane i daljeg lečenja svojih sinova.

Stevan i Filip su dečaci koji se suočavaju sa autizmom, a njihovi roditelji su se od prvih simptoma posvetili njihovom razvoju i lečenju. Ovi mali junaci su prošli kroz mnogo izazova, ali su uz podršku svojih roditelja, posebno Nikole, ostvarili značajan napredak. Međutim, nastavak njihove terapije i lečenja zahteva dodatna finansijska sredstva koja porodica nije u mogućnosti sama da obezbedi.

Nikolin nesebičan trud i predanost će ostati upamćeni kao inspiracija za sve roditelje koji se suočavaju sa sličnim izazovima. Porodica Kerić sada moli sve ljude dobre volje za pomoć kako bi nastavila sa lečenjem Stevana i Filipa i kako bi mogla da obezbedi dostojanstveno sahranjivanje svog voljenog oca i supruga. Ovo je trenutak kada zajedno možemo da pokažemo solidarnost i podršku prema porodici Kerić, koja se suočava sa najvećim izazovima života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading