LOVE NATURE KANAL PO PRVI PUT U SRBIJI NA ORION TV PLATFORMI: Uživajte u vrhunskim prirodnjačkim dokumentarcima u 4K rezoluciji!

Autor:

Vesti

29.08.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Love Nature je kanal koji u svetu simbolizuje kvalitetan i obrazovni sadržaj.

LOVE NATURE KANAL PO PRVI PUT U SRBIJI NA ORION TV PLATFORMI: Uživajte u vrhunskim prirodnjačkim dokumentarcima u 4K rezoluciji!

Foto: Foto Orion telekom

Love Nature, globalni brend i vrhunski prirodnjački serijski dokumentarni kanal prisutan u preko 145 zemalja sveta, sa ponosom je objavio da je ušao na srpsko tržište, i od 15. avgusta je dostupan ekskluzivno u okviru Orion TV platforme u 4k rezoluciji!

Doslednošću i fokusom na kvalitetan sadržaj, uz korišćenje najbolje tehnologije za snimanje premijum materijala, Love Nature je kanal koji je već dugo omiljen širom sveta. Sada konačno i srpska publika ima priliku da uživa u sadržaju koji je veran samo prirodi i bavi se isključivo činjenicama.

Love Nature se ističe svojom autentičnošću, te se od drugih kanala sličnog tipa razlikuje po tome što u svojoj programskoj šemi nema Reality emisije. Temama se pristupa sa empatijom i otvorenošću, a veliki izbor privlačnog, informativnog sadržaja za decu i odrasle daje inspiraciju za putovanja, aktivnosti i proširenje ličnog znanja.

Emisijama poseban pečat daju najpoznatija glumačka imena u ulozi naratora. Ewan McGregor (Star Wars, Moulin Rouge), Sean Bean (Game of Thrones, The Lord of the Rings)I Hugo Weaving (The Matrix, The Lord of the Rings) samo su neki od impresivnih glasova koji će gledaoce Love Nature kanala provesti kroz priču o čudesnom životu na Zemlji.

Love Nature je kanal koji u svetu simbolizuje kvalitetan i obrazovni sadržaj. Zajedno sa partnerima iz Love Nautre tima, izuzetno smo ponosni što našim korisnicima ekskluzivno možemo da pružimo priliku da gledaju kanal koji svakom emisijom oduzima dah i to u najboljoj 4K rezoluciji.

Pažljivo biramo sadržaj za Orion TV platformu i u tom procesu su nam najvažnija dva kriterijuma kvalitet sadržaja i želje i interesovanja naših korisnika. Love Nature kao dokumentarno-obrazovni kanal upravo pruža ono najbolje za sve generacije, a smatramo da je posebno važan za decu koja kroz vrhunske emisijie koje će im držati pažnju i inspirisati ih na istraživanje mogu mnogo da nauče o prirodi.”

Istakla je Alja Suvačarov, mendažer za IPTV i VOD sadržaj kompanije Orion telekom

- Sa velikim oduševljenjem saopštavamo da će sadržaj impresivnih priča o prirodi i divljini u neverovatnom 4K formatu prvi put biti dostupan publici u Srbiji putem Orion TV-a - izjavila je Kiara Meki, potpredsednica za EMEA region u kompaniji Love Nature.

- Ova saradnja je dokaz rastućeg uticaja Love Nature kanala širom Evrope i naše posvećenosti zadovoljavanju sve veće potražnje publike za premijernim sadržajem u 4K rezoluciji - dodaje. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading