ALBANKA SE UDALA ZA SRBINA, PRVA TRI MESECA JE SAMO PLAKALA! Život joj se preko noći PROMENIO iz korena! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.08.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan je otkrio da čak ni njemu nije bilo lako na startu zajedničkog života.

ALBANKA SE UDALA ZA SRBINA, PRVA TRI MESECA JE SAMO PLAKALA! Život joj se preko noći PROMENIO iz korena! (VIDEO)

Foto: Printscreen/ Facebook/ 150 Minuta

Veliki broj žena iz Albanije proteklih godina odlučilo je da sreću potraži van granica svoje zemlje, a zanimljivo je da se one najčešće udaju baš za Srbe.

Upravo tako je i Viktorija Vida Jakovljević pre više od decenije odlučila da napusti Skadar i dođe u selo Srednja Reka na Goliji. Ona se udala za Dragana i iz korena promenila svoj život, prenosi Prva.

- Kad sam došla ovde tri meseca sam svaki dan plakala. Znaš kako, mi dođemo u tuđu kuću, nit’ znamo jezik nit’ išta. Znam ja na albanski sve, ali otkud znam šta je “čaša” - ispričala je Viktorija ranije.

Dragan je otkrio da čak ni njemu nije bilo lako na startu zajedničkog života, ali su se trud i posvećenost brzo isplatili.

- Bilo mi je dosta teško, ali sam gledao da budem što jači psihički i da budem što bolji pedagog za nju, da bih je izvukao i da joj ulijem poverenje - ispričao je Dragan Jakovljević.

Kada je sve postalo lakše? Kada je savladala jezik!

Meni se sviđa sada Srbija, ja sam navikla i da se smejem i da psujem. Sve to znam odlično! Sve najgore znam da psujem - ispričala je gospođa Vida kroz osmeh.

Vida je čak naučila i da sprema srpska tradicionalna jela

Zna da sprema pite, baklave od oraha, jabučare, a Draganova kuća bukvalno blista otkako se ona tu uselila. Voli da ide i po pečurke, više se ne plaši ni medveda.

Nije jedina Albanka u selu

Draganov rođak je takođe oženio ženu iz Albanije i ima troje dece. Lepo žive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading