SRPKINJA RODILA BLIZANCE, PA JOJ REKLI DA JOJ JE JEDAN SIN UMRO! Priča koja ledi krv u žilama, 25 godina kasnije usledio je ŠOK OBRT!

Autor:

Vesti

05.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica nakon 25 godina pronašla nestalog sina.

SRPKINJA RODILA BLIZANCE, PA JOJ REKLI DA JOJ JE JEDAN SIN UMRO! Priča koja ledi krv u žilama, 25 godina kasnije usledio je ŠOK OBRT!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Afera krađa beba godinama unazad potresa javnost, i to još od 80-ih godina prošlog veka, kada su deca masovno nestajala iz porodilišta. Brojne priče postoje vezane za ove slučajeve, a jedna koja se pojavila na društvenim mrežama, šokirala je mnoge.

Naime, jedan korisnik Tvitera, tvrdi da su muž i žena iz njegovog sela svojevremeno dobili dva sina - blizance, potpuno zdrave, ali im je sutradan rečeno da je jedna beba preminula i da ne mogu videti dete. Godinama su živeli sa tugom i bolom, ali su zbog drugog sina morali da nastave dalje. 

Republika

Foto: printscreen/twitter

Priča korisnika Tvitera

A onda, 25 godina kasnije, usledio je šok.

Otac je bio na jednoj proslavi u Vojvodini, sin mu je klavijaturista, i upravo je na tom veselju video sina Petra kako svira. Priša mu je i rekao: Je li glavonja, što mi nisi rekao da imaš svirku ovde, jesi li normalan? Taj momak ga je pogledao i rekao mu da se ne poznaju.

- Šta se bre ne poznajemo, ne z***bavaj me Petre - nastavio je otac, na šta ga je mladić ubeđivao  da on u stvari nije Petar i da ga je pomešao s nekim.

Foto: Printscreen/Twiter

 

Ispostavilo se da mu je to drugi sin, takođe klavijaturista kao i brat blizanac i da su roditelji, nakon više od dve decenije našli nestalo dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading