ZNAKOVI HOROSKOPA KOJI VODE OPASNU IGRU: Iskorišćavaju slabosti partnera da bi manipulisali

Autor: N.J.

Lifestyle

30.07.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav nas nekada vodi i do mračnih mesta.

ZNAKOVI HOROSKOPA KOJI VODE OPASNU IGRU: Iskorišćavaju slabosti partnera da bi manipulisali

Foto: shutterstock

Žena sa maskom

Neki horoskopski znaci tačno znaju kako da prepoznaju slabosti svog partnera. Čini se kao da ih "guše" u svojim nesigurnostima. Neki, kada primete gde ste slabi to će iskoristiti da vam napakoste, odnosno da situaciju okrenu u svoju korist.  Određeni znakovi zodijaka igraju veoma opasnu igru. To znači da ne mare toliko za tuđa osećanja, bitno im je da ostvare ono što su zacrtali i dođu do svog cilja. Na tom putu, "zgaziće“ koga bude trebalo i iskoristiti vas.

Da li ste među njima?

Škorpija

Po prirodi intuitivna, i posmatrački nastrojena, Škorpija izuzetno dobro čita ljude. Sve što saznaju o vama iskoristiće za manipulaciju, a pre svega ako osećaju da im je položaj ugrožen.

Foto: Shutterstock

Nesigurna devojka se nervira

Lav

Dominantni Lavovi vole da su u centru pažnje. Zato, kada se osete da gube tlo pod nogama iskoristiće slabosti partnera da ostanu na vrhu.

Blizanci

Veliki manipulatori, sposobni da razumeju i komuniciraju za čas će vas okrenuti pa i same protiv sebe. Ne znaju kad je dosta i jednostavno idu do kraja dok ne dobiju sve što su naumili.

Jarac

Ambiciozan horoskopski znak ima svoj cilj kao i svi. Ali, neće svi iskoristiti slabosti svog partnera da bi došli do onoga što žele. Pak, Jarčevi hoće, prenosi "Krstarica“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading