NAGLO ZAHLAĐENJE STIGLO U SRBIJU: Ovi delovi zemlje prvi na udaru - RHMZ izdao najnovije upozorenje

Autor:

Vesti

25.07.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički hidrometeorološki zavod večeras je u 21.20 časova objavio najnovije upozorenje o vremenskim nepogodama za Srbiju!

NAGLO ZAHLAĐENJE STIGLO U SRBIJU: Ovi delovi zemlje prvi na udaru - RHMZ izdao najnovije upozorenje

Foto: republika, shutterstock

- Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature ( u većini mesta za 10 do 15 stepeni) tokom noći zahvatiće severne, a sutra ujutru i pre podne će se proširiti i na zapadne i centralne, posle podne i na ostale predele Srbije. U zoni jakih grmljavinskih procesa očekuje se velika količina padavina za kratak vremenski period, grad, kao i olujni vetar, koji kratkotrajno može dostizati i udare orkanske jačine > 28 m/s (100 kilometara na čas) - navodi se u objavi RHMZ.

Jako nevreme pogodiće i prestonicu Srbije.

UPOZORENJE ZA PODRUČJE BEOGRADA NA NAGLU PROMENU VREMENA!

- Naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature u toku noći i sutra ujutru usloviće lokalno i jake grmljavinske procese pa se može očekivati velika količina padavina za kratak vremenski period, grad, kao i olujni vetar, koji kratkotrajno može dostizati i udare orkanske jačine (> 28 m/s) - navedeno je u objavi RHMZ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading