ZBOG ONOGA ŠTO JE KUM NA SRPSKOJ SVADBI URADIO ZAMALO DA SE OTKAŽE VENČANJE: Jedva ga držali, reagovala matičarka (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.07.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svadbama u Srbiji se svakako svašta može videti

ZBOG ONOGA ŠTO JE KUM NA SRPSKOJ SVADBI URADIO ZAMALO DA SE OTKAŽE VENČANJE: Jedva ga držali, reagovala matičarka (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Veselja u Srbiji jedan su od svojevrsnih simbola naše zemlje, te se na njima dešavaju razne situacije u kojima se naš narod nadmeće čije će biti veće i nezaboravno. Na nekim od naših veselja dođe i do toga da kamera zabeleži nezaboravne scene koje će, verujemo, ostati u dugom sećanju svima koji su na njima prisustvovali.

Svadbe u Srbiji su jedne od tih veselja na kojima se može bukvalno svašta videti, te je ovaj put u Valjevu došlo do baš takve fešte!

Naime, na svadbi u Valjevu jedan kum je, pretpostavljamo, mnogo popio, te je jedva stajao na nogama, a moglo je da dođe i do toga da venčanje bude otkazano.

Venčanje je ipak krenulo, doduše kuma su pridržavali, a mladenci su mu nisu zamerili i uz osmeh su ga izljubili - jer ipak kum nije dugme, mada dva su mu otpala sa košulje.

Nakon čina, kum je ipak napustio slavlje, a proslava je trajala do dugo u noć.

Kako je izgledao snimak koji je nasmejao internet javnost u Srbiji pogledajte ispod:

 

 

Da li se vama dešavala ista ili slična situacija?

Pišite nam u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading